Noul Saab 9-5 vine la sfarsitul anului

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.04.2008
Salonul de la Paris (septembrie 2008) va fi, cel mai probabil, gazda lansarii noii generatii Saab 9-5.

Noua generatia a lui Saab 9-5 va fi prezentata de compania suedeza la sfarsitul acestui an, avenimentul urmand sa aiba loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris, in septembrie. Anuntul a fost facut de Steve Shannon, directorul marcii Saab, intr-o intalnire cu dealerii europeni ai marcii

Desi detaliile despre viitoarea generatie 9-5 intarzie, oarecum explicabil, sa apara. Totusi, unele amanunte au iesit la suprafata: viitorul 9-5 va fi construit pe aceeasi platforma pe care va fi asamblat noul Opel Insignia si va dispune de motoare mult mai puternice decat modelul actual, urmand ca "nava amiral" a celor de la Saab sa devina cu adevarat un varf de gama. Marea vedeta a gamei de versiuni urmeaza sa devina un propulsor care va scoate pe nari nu mai putin de 350 de cai.

via | Leblogauto

Taguri: 9-5, Insignia, Opel, Saab

Comentarii (3)

  • Hagi Tudose
    Bai Mestere!!!
    Mai ieri ai pus la zid o doamna care a facut cateva greseli gramaticale. Voi faceti zilnic cateva zeci! Bai Mestere, Salonul de la Paris e in octombrie. Ai o cultura generala de 10! Sunteti jurnalisti de carton. Nu m-ai criticati pe altii ca si voi gafati cat lumea!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • e
    Hagi Tudose ,nu stiu ce cultura generala au baietii astia. Dar stiu ca ai scris"Nu m-ai criticati" ceea ce este incorect gramatical(se scrie "nu mai criticati").Asta arata ca si cultura ta generala are lacune........ Iar faptul ca salonul auto e in octombrie sau februarie nu are nici o relevanta , asta neavind nimi de aface cu cultura generala.Au ei bubele lor , dar asta nu e...........
    0 0
  • Alex si HT
    Dupa "m-ai criticati" vine si "de aface cu cultura". Buni baieti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru