O americanca si-a pierdut unghiile-record intr-un accident auto

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.02.2009
Femeia care detinea recordul Guinness pentru cele mai lungi unghii din lume a avut un accident de masina in urma caruia si-a rupt unghiile.

Lee Redmond este o femeie din Statele Unite ale Americii care detine recordul pentru cele mai lungi unghii din lume. Femeia a avut un accident de masina in urma caruia si-a pierdut unghiile pentru ca nu purta centura de siguranta. Desi ranile sale nu i-au periclitat viata, femeia este internata in spital pentru recuperare. Femeia a reusit sa obtina acest record pentru ca nu si-a mai taiat unghiile din 1979. Potrivit Guinness, lungimea totala a unghiilor lui Lee Redmond depasea 8.53 metri.

Lee Redmond este cel de-al doilea detinator consecutiv al acestui record care isi pierde unghiile. Ultimul detinator al recordului Guinnes pentru cele mai lungi unghii din lume este Shridar Chillal. Indianul a renuntat la unghiile sale de buna voie din dorinta de a duce o viata normala. Ulterior, Shridat Chillal si-a lipit la loc unghiile pentru ca era atasat emotional de acestea.

Via | Autoblog

Taguri: accident, record

Comentarii (5)

  • avea masina modificata dupa nevoi...
    ....sau cum conducea?:))
    0 0
  • unghia de la picior
    ce fata de zombi....toti nebunii sunt liberi si, unii dintre ei, in cartea recordurilor
    0 0
  • hello boys
    sunt cumva pe cancan sau click. ce penibil, astea-s stiri pe un site auto? care este estetica placerii in a publica rebuturi din astea....

    1 question: n-ar mergea stirea asta la Top Story, ca intr-un timp aveati calendare cu femei aproape goale, accidente exotice, alea alea?

    faceti eventual o rubrica, de anti-stiri de la ora 5, sau nimicurile de la rubrica XXX.

    Domle ce tiue cu goana asat dupa un rating....meserie te halesc
    0 0
  • mircea
    @eu
    http://www.automarket.ro/stiri

    Gasesti acolo categorii si te poti abona prin RSS la ce te intereseaza. Am avut astazi stiri legate de noi lansari, de nationalizari ale lui Saab, de probleme economice, de modele cu o noua strategie de piata.

    You can do it. Tin pumnii.
    0 0
  • Sandox
    Tin minte faptul ca nu cu mult timp in urma site-ul ProMotor avea reclame la stirile din Click parca cu Nicoleta Luciu.In acea zi Automarket mai precis dl. Mircea Mester a scris pe blog ca vaii ce urat din partea ProMotor sa faca asa ceva si ca e incorect ca ei sa obtina trafic datorita reclamelor de genu ala si ca Automarket a pierdut un loc frumtas in clasamentul Trafic.ro in favoarea celor de la ProMotor.Ei ce sa vad acum vreo 2 saptamani?Pe site la deontologii Automarket reclame la stiri din nu mai stiu care tabloid (si nu, nu am confundat sau vazut aiurea) acum stiri cu o femeie care si-a pierdut unghiile mai urmeaza stiri cu persoane care s-au scapat pe ele in masina si asa mai departe!Va felicit si va urez mult succes in noua perspectiva pe care o urmati!Ati pierdut un cititor fidel!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru