O fundatie caritabila din Anglia vinde Mini-ul testat de Stig la Top Gear

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.07.2009
Mini-ul testat de Stig in emisiunea Top Gear va fi vandut in cadrul unei licitatii organizate de Bonhams. Banii obtinuti vor fi donati familiilor militarilor britanici cazuti pe campul de lupta.

Fundatia care sprijina fortele armate britanice pune la vanzare un MINI aproape celebru, care a fost semnat de 50 de celebritati britanice si apoi testat la emisiunea Top Gear de catre pilotul Stig. Licitatia va fi organizata la festivalul de la Goodwood de catre casa Bonhams, iar banii obtinuti in urma vanzarii vor fi donati familiilor soldatilor britanici cazuti pe campul de lupta. Fundatia British Forces Foundation sprijina si militarii aflati pe front, organizand concerte si diverse evenimente pentru acestia.

Masina a fost semnata de David Beckham, Sir Michael Caine, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Sir Jackie Stewart, Lewis Hamilton, Kate Moss, Sir Paul McCartney, Joe Calzaghe si chiar Prim-Ministrul Gordon Brown. Abia dupa aceea, modelul a fost testat pe pista Top Gear de catre Stig, aducand Mini-ul alb la un pas mai aproape de celebritate.

Via | Autotrader

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru