O noapte în apartamentul Jaguar din Londra costă 5900 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.10.2011
O noapte de neuitat în Londra, petrecută într-un apartament de 170 de metri pătraţi personalizat de însuşi designerul Jaguar, costă 5900 de euro.

Esential

170 de metri pătraţi este suprafaţa apartamentului Jaguar.
5900 de euro costă o noapte în apartamentul Jaguar din Londra.

Pentru a savura cât mai bine spiritul Londrei, înconjurat de trăsăturile celui mai iubit brand englez premium, Jaguar şi hotelul Buckingham Gate Taj Suites and Residences promit să le ofere celor cu posibilităţi financiare o experienţă de neuitat.

Este vorba despre un apartament cu două dormitoare, a cărui suprafaţă de 170 de metri pătraţi păstrează spiritul brandului englez în fiecare colţ. Managerul hotelului descrie experienţa ca pe încă o asociere inedită dintre o marcă auto şi un stil de viaţă.

Apartamentul a fost decorat cu tablouri istorice, cu oranamente de caroserie înrămate şi cu machete Jaguar la scara 1:100, ascunse în spatele unei vitrine din lemn de stejar. Nu lipseşte nici şemineul din inox, care aminteşte şi el de capota unui Jaguar, şi nici posterele de mari dimensiuni care decorează pereţii.

Experienţa în apartamentul brandului englez a fost gândită şi atent construită de însuşi Ian Callum, designerul şef Jaguar. Pe lângă somnul de neuitat, apartamentul pune la dispoziţie un majordom, un Jaguar XJ cu şofer, pe care clienţii îl pot folosi fără limită de kilometri prin Londra, şi, bineînţeles, mic-dejun.

Preţul unei nopţi petrecute în apartamentul Jaguar din Londra este de 5900 de euro.

via | nytimes

Comentarii (6)

  • Marius
    Logan sau o noapte in acest apartament?
    Sunt indecis: sa imi cumpar un logan sau sa traiesc o noapte de vis in acest apartament? Astept pareri, chiar nu stiu ce sa fac!
    2 2
  • dion_vrg
    daca la masini nu sunt buni ,macar la amenajari interioare sa exceleze!
    4 2
  • Andrei
    Londra
    eu as alege o noapte in apartament. Cu sansa de a cumpara un logan de mai intalnesti... :P
    0 4
  • @ marius
    daca ar fii singura masina din lume logan...atunci cu siguranta as petrece o noapte in apartament alaturi de 10 p*zde :))
    1 3
  • Cristi
    Prost nu e cel care cere...
    3 0
  • dion_vrg
    pe asta il stergi?
    :) mai bine ati fi mai atenti la greselile gramaticale si de exprimare pe care le faceti in articolele voastre decat sa fiti atenti sa cenzurati comenturi ...si unele din ele pe nedrept!Si poate din cand in cand nu mai dati de doua ori aceeasi stire ...e totusi lipsa de respect fata de cei care stau si citesc zi de zi nautatile de pe site!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru