O.CT Tuning a creat un Audi S3 de 328 CP

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.02.2009
Tunerul austriac O.CT Tuning a creat un Audi S3 de 328 CP, pe care il va produce intr-o serie limitata de 100 exemplare.

Esential

328 cai putere dezvolta Boehler concept BS3.
425 Nm este cuplul maxim dezvoltat de motorul lui Boehler concept BS3.

Inginerii austrieci de la O.CT Tuning au marit simtitor puterea lui Audi S3 cu ajutorul unui pachet complet de modificari. Modelul creat de tunerii austrieci se numeste Boehler Concept.BS3, si este echipat cu pachetul 3  de la O.CT Tuning. Doar 100 de exemplare ale acestui model vor fi construite, iar acestea vor avea pretul de 67.200 euro.

Acest pachet contine un sistem de evacuare sport, o admisie imbunatatita, un intercooler aditional si o unitate ECU dezvoltata special. Cu ajutorul acestor modificari, BS3 dezvolta acum 328 CP si 425 Nm, fata de cei 265 cai putere si 350 Nm pe care ii avea cand a plecat din fabrica. Tunerul austriac declara ca BS3 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde, ceea ce l-ar face cu o secunda mai rapid decat modelul standard. Viteza maxima a urcat de la 250 km/h la 265 km/h.

Pentru a putea struni mai bine puterea lui BS3, O.CT ofera o suspensie complet ajustabila, alaturi de un sistem de franare cu opt pistonase pe etrier, iar discurile de frana au diametrul de 372 milimetri.

Aspectul exterior al lui S3 este imbunatatit cu un pachet aerodinamic desenat de expertii elvetieni de la Color Concept Boehler.

Aripile umflate ale modelului permit folosirea unor jante mai late echipate cu anvelope mai mari si ii confera un aspect agresiv. Astfel, austriecii au folosit jante MOZ cu un diametru de 20 inch si o latime de 9 inch pe fata, pe cand cele amplasate pe puntea spate au diametrul de 20 inch si latimea de 10 inch. Sub capota, capacul de protectie al motorului, a bateriei si al admisiei de aer au fost inlocuite cu elemente din carbon. 

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru