Oferta romaneasca de criza: cumperi un apartament, primesti un Spark cadou

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.08.2009
O companie imobiliara din Romania ofera un Chevrolet Spark cadou la achizitia unei case. Cea mai ieftina oferta casa plus masina costa 39.000 euro.

Programul Prima Casa a dus la crearea unor oferte inedite in domeniul imobiliar, dintre care ne-a atras atentia propunerea lui Ionut Negoita, un om de afaceri roman. Ionut Negoita le promite tuturor clientilor sai ca le va face cadou un Chevrolet Spark in cazul in care vor cumpara un apartament de la agentia sa. Compania sa spera sa se departajeze de concurenta prin intermediul acestei promotii inedite in Romania, dar intalnite in Occident in ultima perioada.

Automarket v-a prezentat deja cazul unor agenti imobiliari din Statele Unite ale Americii, care ofera un automobil exotic la achizitia unei case in valoare de cateva milioane de dolari. Trend-ul a fost dus mai departe in SUA, imobiliarii oferind un Toyota Prius alaturi de o casa. Compania imobiliara mioritica ofera o garsoniera contra sumei de 39.500 euro si TVA 5%, alaturi de care face cadou un Chevrolet Spark.

Oferta companiei imobiliare din Romania este valabila si pentru un apartament cu doua camere, care are pretul de 49.000 euro plus TVA 5%, precum si pentru un apartament cu trei camere, care este disponibil in doua variante, una de 74.000 euro si una de 79.000 euro, ambele incluzand un Chevrolet Spark si fiind disponibile cu un TVA de 5%.

In Romania, Chevrolet Spark are un pret situat intre 5.849 euro si 9.720 euro.

Perioada de productie a acestui model s-a incheiat, deci clientii ar putea primi unitati din stocul existent. Oferta lui Ionut Negoita ar fi fost mai atractiva daca ar fi inclus noul Chevrolet Matiz, care nu a fost inca lansat pe piata din Europa.

Via | Imopedia

Taguri: Chevrolet, Spark

Comentarii (9)

  • Stelian_Opincariu
    degeaba ai casa daca nu ai masinauta ta........... un Chevrolet Spark e binevenit intotdeauna la casa omului........
    7 6
  • Locuri insuficiente
    -Cumperi un apartament si iei un spark ca n-am loc de parcare pentru tine langa bloc... un loc de parcare, 2 spark-uri, asa-mi merge si mie afacerea...
    5 4
  • Clauditza
    ........
    mai bn dadeau o Sandero k Spark e varza
    13 6
  • fane123
    oferta de genul asta am intalnit si in c-ta la achizitionarea unui apartament "de lux" ti se ofera un auto din gama Seat in functie de valoarea achizitiei. nimic nou aici..
    3 0
  • Oferte de genul asta exista de ceva timp. Imi miroase cumva a putina publicitate sau ma insel eu? Macar puteati sa puneti si voi un P in cerc, ca asa se face. Oricum, nu stiu ce e cu atata atentie acordata fratilor Negoita in ultimul timp. Nu sunt decat niste agramati ajunsi, mai nou, elite in politica si afaceri.
    4 0
  • ...............
    apt. se afla in mijlocul campului la intrarea in popesti nu ai mijl. de transport si nici magazine in primavara cand am fost preturile erau mult mai mari 62000 gars. 78000 2cam.si neavand cumparatori au scazut preturile
    3 2
  • Stefan
    Denumire agentie
    Precizati va rog numele agentiei.
    2 4
  • bogdan
    preturi ''bune''
    Probabil pretul de 39000 euro e la garsoniera .CAT de mare e garsoniera 40 mp x 1000 euro aprox 39000 euro + cadou un Spark care e undeva la 7-8000 euro .
    SIGUR la banii astia nu exista finisaje adica mai trebuie sa bagi vreo 10000 euro.
    SPER sa nu facem aici pagina de imobiliare :))
    EXISTA ALTE SITE-URI PENTRU ASTA.
    PS: Oricum oferta pare destul de buna.
    1 3
  • AngeliqueGilbert28
    respond
    People deserve very good life and business loans or commercial loan will make it much better. Just because people's freedom is based on money.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru