OFICIAL: Acesta e noul Mazda 3 hatchback!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.11.2008
Mazda a publicat astazi primele fotografii si informatii legate de noua generatie Mazda3 hatchback.

Esential

185 de cai este puterea maxima dezvoltata de versiunea de top a motorului 2.2 turbodiesel

Mazda a publicat astazi primele informatii si primele imagini cu noua generatie a modelului Mazda3 in versiune hatchback. Extrem de asteptat de fanii marcii si nu numai, noul Mazda3 a fost deja lansat in Statele Unite in varianta sedan, la salonul de la Los Angeles, varianta cu cinci usi urmand sa isi faca intrarea la Salonul Auto de la Bologna, in 3 decembrie 2008.

Desi constructorul japonez a publicat putine fotografii ale noului model, linia sa de design este aceeasi prezentata o data cu lansarea versiunii sedan, caracteristicile stilistice majore fiind comune. De altfel, partea posterioara si, evident, linia profilului sunt singurele care subliniaza diferente notabile, noul limbaj Mazda punand accentul pe un singur cuvant: dinamism

Avem in schimb acces la toate informatiile legate de gama de motorizari de pe noul Mazda3. Cea mai interesanta aparitie este cea a turbodiesel-ului de 2.2 litri care tocmai a fost lansat pe Mazda6 si care va fi prezentat in doua versiuni de putere, de 185 sau 150 de cai.

Gama de propulsoare va fi completata de un diesel de 1.6 litri si de doua propulsoare pe benzina, de 1.6 si 2.0 litri.

Japonezii nu au suflat inca niciun cuvant despre asteptata varianta de performanta MPS, care in generatia precedenta a facut fururi printre impatimitii hot-hatch-urilor.

via | Mazda

Taguri: Mazda, Mazda3, Vettel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru