Oficial: Facelift pentru actualul Citroen C4

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.07.2008
Pentru a insufla un aer nou in interiorul gamei sale, Citroen a revizuit actualul model C4.

Lansat la sfarsitul anului 2004, Citroen C4 s-a bucurat un succes mare si s-a vandut, in cele doua variante berlina si coupe, in peste 900.000 de exemplare in toata lumea. Francezii s-au gandit insa ca este nevoie de un aer proaspat in interiorul gamei si au pregatit un facelift care opereaza schimbari atat la nivel vizual cat si tehnic.

Principalele retusuri vizuale se observa doar in partea frontala, unde liniile farurilor si a spoilerului au fost restilizate. Interiorul a evoluat in paralel, spre un nivel de calitate superior. Modificarile sunt marcate in primul rand de materialele si finisajele regasite in habitaclu, precum si de integrarea turometrului in plansa de bord.

In ceea ce priveste sistemele multimedia, oferta se imbogateste cu un nou sistem de navigatie, a doua generatie a sistemului MyWay asociat functiei Bluetooth, si cu posibilitatea de a conecta diferite dispozitive periferice.

C4 vine si cu o oferta noua de motorizari pe benzina. Modelul francez poate fi echipat cu doua noi motoare dezvoltate in cooperare cu BMW Group, VTi de 120 de cai si THP de 150 de cai, mai performante, mai economice si mai ecologice.

Fanii diesel-ului vor putea alege intre mai multe motoare care poarta semnatura ecologica Citroen Airdream. Motorul diesel de 2.0 litri introduce viitoarea norma Euro V in aceasta familie. Prin utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi anvelopele cu o rezistenta la rulare scazuta, Citroen reuseste sa propuna mai multe versiuni cu emisii de CO2 de pana la 120 g: este cazul motorizarilor HDi 92 CP si HDi 110 CP in asociere cu cutii de viteze manuale si automate.

C4 facelift va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Moscova, care isi deschide portile pe 26 august 2008.

Taguri: BMW, C4, Citroen

Comentarii (3)

  • c4
    In sfarsit s-a renuntat la cele 5 ecrane in interior care iti testau atentia distributiva .
    0 0
  • c4 new?
    Imi place masina asta si o conduc zilnic pentru ca imi place. Nu imi place noua varianta si nu pentru ca e noua si nu mai e a mea ultimul model. Botul ala de porc nu imi place deloc, inauntru sunt de parere ca mutarea turometrului langa vitezometru nu a facut decat sa te faca sa nu te uiti la el. Limitarea costurilor deh! Iar noul cd player arata la prima vedere destul de hidos cu butoanele alea mari si strambe. Poate e o parere subiectiva, dar puse unul langa celalalt tot pe cel vechi l-as alege
    0 0
  • Aiurica
    cd
    pai noul cd....e fix un NAVI.....deci doar daca dai 2000 e atunci o sa ai parte de acele butoane mari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru