OFICIAL: Facelift pentru Jeep Patriot

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.09.2010
Jeep Patriot se înnoieşte şi primeşte o nouă faţă, nuanţe de caroserie inedite şi un motor diesel performant.

Jeep a anunţat oficial că va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris, care va debuta în 30 septembrie, un facelift pentru modelul Patriot. Acesta va suporta intervenţii estetice atât la exterior, cât şi în habitaclu, urmând ca gama de motorizări să fie şi ea îmbunătăţită.

Jeep patriot se aliniază la linia modernă auto a anului 2010 printr-o nouă grilă, vopsită în culoarea caroseriei, prin apariţia unor proiectoare de ceaţă apropiate, prin apariţia unor jante noi de 17 inch şi printr-o gamă îmbunătăţită de nuanţe exterioare. La interior, Jeep Patriot le oferă clienţilor interesaţi materiale de calitate, texturile moi şi plăcute la atingere înlocuind în unele zone plasticul dur, un volan nou cu trei spiţe şi noul sistem de navigaţie botezat pretenţios UConnect Voice Command care, aşa cum ne sugerează şi numele, poate fi accesat prin comenzi vocale.

La capitolul motorizări, faceliftul modelului Jeep anunţă renunţarea la vechiul motor diesel de 2.0 litri de provenienţă VW şi adoptarea unui propulsor CRD de 2.2 litri care produce 163 CP şi 320 Nm. 

Conform comunicatului oficial al mărcii, Jeep patriot facelift va debuta pe piaţă în toamna acestui an, imediat după lansarea de la Paris.

via | Jeep

Comentarii (4)

  • ...
    urat ai fost, urat esti si urat vei ramane
    11 4
  • TRIST
    o ,,fata'' de sinucigas
    5 1
  • si va mai luati de dacia duster sa spuneti ca-i urata....nu contest performantele de off-roader ale acestui model,dar are o fata de capac de submarin....
    4 1
  • Octavian
    dintr-o data, Dusterul mi se pare SUPERB ! ! !
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru