Dodge Caliber primeşte şi el un facelift timid

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.09.2010
Dodge Caliber se bucură de o versiune revizuită, care vine cu un sistem de direcţie mult îmbunătăţit şi o gamă de accesorii şi echipamente ceva mai bogată.

După ce a restilizat Jeep Patriot zilele trecute, grupul Chrysler aduce în atenţia publicului un alt subsidiar care oferă un facelift. Este vorba despre Dodge şi al său Caliber, crossover-ul ruban, care se vinde de câţiva ani buni şi pe Bătrânul Continent.

Modelul american revizuit se vinde ca versiune 2011 şi aduce cu sine o serie de modificări importante. Potrivit comunicatului oficial, o îmbunătăţire notabilă se va putea remarca la nivelul direcţiei, care a fost complet revizuită pentru a garanta o precizie mai bună şi un feedback prompt.

În ceea ce priveşte exteriorul, clienţii vor putea alege nuanţa caroseriei dintr-o gamă de culori ceva mai largă, în timp ce lista de jante disponibile oferă un nou set de 18 inch, cu aspect cromat. La interior, clienţii vor primi tapiţerie din piele, cu cusături roşii sau albastre, precum şi comenzi electrice pentru ajustarea scaunelor.

Mai mult decât atât, lista echipamentelor de siguranţă include acum şi sistemul ESP în echiparea standard.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru