Oficial: Kit AMG pentru noul Mercedes E-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.01.2009
Mercedes va pune la dispozitia clientilor sai si un pachet de accesorii AMG pentru noua generatie E-Klasse. Acesta va fi disponibil incepand cu luna martie.

Desi se adreseaza unui public pretentios si cu dorinte premium, noul E-Klasse nu vrea sa lase la o parte spiritul sportiv. De aceea, Mercedes a decis sa introduca un pachet de accesorii AMG pentru cei care isi doresc si un look mai agresiv.

Pachetul anuntat de nemti este o solutie de rezerva, care vine sa ofere fanilor Mercedes un inlocuitor pana la dezvaluirea viitorului E-Klasse AMG, asteptat in 2010 cu un propulsor de 6.2 litri si aproximativ 550 de cai sub capota.

Kitul AMG poate fi combinat cu toate versiunile de echipare sau de motorizare, oferind clientilor o multime de accesorii care personalizeaza exteriorul si interiorul. La exterior, aspectul agresiv este sugerat de o extensie noua pentru spoilerul fata, care a primit la randul sau prize de aer mai largi si de praguri laterale noi.

Aspectul posterior este individualizat de o extensie pentru spoiler, care inglobeaza doua tevi de esapament ovale sau dreptunghiulare, in cazul versiunilor de top. Jantele speciale AMG de 18 inch, din aliaj, cu cinci spite, incaltate cu pneuri de 245/40 completeaza aspectul sportiv.

Pe langa elementele estetice, pachetul AMG mai include si etriere de culoare gri cu logo-ul Mercedes si o suspensie sportiva Direct Control, care coboara garda la sol cu 15 mm.

La interior spiritul AMG se resimte multumita scaunelor sportive imbracate in piele neagra cu cusaturi albe contrastante, combinatie regasita si pe manerele usilor. Pragurile inscriptionate cu logo-ul AMG, manerul schimbatorului imbracat in piele si cu accente cromate, pedalele din inox si volanul cu trei spite imbracat de asemenea in piele Nappa sunt celelalte detalii care vor face deliciul amatorilor de accesorii sportive.

In functie de varianta de motorizare si de linia de echipare, pachetul AMG costa in Germania intre 2915 si 4046 euro.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Andrei.
    Super
    Foarte tare ! Ma tenteaza sa achizitionez una. Sper sa o aduca repede asa cum o doresc, daca ma hotarasc. Revin cu detalii daca o achizitionez, fac un test drive cu ea.. unul bun :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru