OFICIAL: Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 13.03.2009
Lamborghini a publicat primele informatii si fotografii cu una dintre cele mai "nervoase" decapotabile din lume: Murcielago LP 650-4 Roadster.

Esential

3.4 secunde este timpul de care are nevoie Lamborghini LP 650-4 Roadster pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Lamborghini a prezentat oficial fotografiile unui model care va deveni una dintre cele mai rare produse din istoria producatorului italian. Este vorba de LP 650-4 Roadster, varianta cabrio a lui versiunii coupe cu acelasi nume, care va fi construita in doar 50 de exemplare.

Murcielago Roadster dispune sub capota de un motor V12 de 6.5 litri care dezvolta 650 de cai putere si 660 Nm. Aceste caarcteristici ii acorda modelului italian dreptul de a sprinta in 3.4 secunde de la 0 la 100 km/h si sa ajunga la 330 km.h viteza maxima.

Nuanta exterioara aleasa de designerii Lamborghini se numeste Grigio Telesto, cenusiul fiind insa asortat cu accente portocalii. Rezultatul - o combinatie de eleganta si dinamism - este superb din punct de vedere vizual, cireasa de pe tort fiind reprezentata de etrierele colorate in aceeasi nuanta oranj si de capota transparenta in zona motorului.

Lamborghini nu a prezentat inca detalii legate de pretul noii versiuni Murcielago, insa aceasta va deveni, cel mai probabil, cea mai scumpa varianta a gamei Lamborghini excluzand cele 20 de exemplare ale modelului Reventon.

via | Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru