OFICIAL: Marca Jeep se relansează în România

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.09.2011
Marca Jeep va fi reprezentată de astăzi în România de AutoItalia Group şi are şapte reprezentanţe. Portofoliul include trei modele, iar cel mai ieftin costă 29.950 de euro cu TVA inclus.

AutoItalia Group a început comercializarea gamei Jeep în România. Totodată, compania se va ocupa şi de întreaga gamă de servicii post-vânzare, atât pentru noile modele, cât şi pentru cele existente deja pe piaţă. Reţeaua de concesionari a mărcii Jeep se află în continuă dezvoltare şi cuprinde şapte showroom-uri în ţara noastră. În Bucureşti sunt trei reprezentanţe Jeep: AutoItalia City Gates, AutoItalia Colentina şi AutoPerugia 1 Decembrie. Marca americană mai are reprezentanţe în Constanţa, Iaşi, Cluj şi Piteşti.

Cel mai ieftin model Jeep pus la vânzare în România este Compass. Acesta are un preţ de pornire de 29.950 de euro cu TVA inclus. Modelul este echipat cu un motor turbo diesel de 2.2 litri, care dezvoltă 163, respectiv 136 CP. De data aceasta, Compass poate fi comandat atât în versiune 4x2, cât şi în versiune cu tracţiune integrală Freedom Drive I. Nivelurile de echipare oferite sunt Sport şi Limited.

Al doilea model din gama Jeep oferită în România este Wrangler, un vehicul iconic. Acesta este pus în mişcare de un turbodiesel de 2.8 litri, care dezvoltă 200 CP şi are Start&Stop pentru un plus de eficienţă în oraş.

Cele trei configuraţii disponibile sunt Sport, Sahara şi Rubicon, iar preţul de pornire este de 31.500 de euro cu TVA inclus.

Jeep Grand Cherokee este cel mai scump model din gama constructorului american de modele off-road oferit în România. Acesta pleacă de la 43.000 de euro cu TVA şi este oferit în trei niveluri de echipare: Laredo, Limited şi Overland. Modelul este echipat cu un diesel rezvoltat de Fiat Powertrain Technologies, o unitate V6 de 3.0 litri, care foloseşte tehnologia Multijet II şi dezvoltă 241 CP. Există şi o versiune de 190 CP a motorului respectiv. Sistemul de tracţiune integrală al acestui model are cinci setări, iar Grand Cherokee se mândreşte cu o suspensie pneumatică Quadra Lift.

Via | Autoitalia

Comentarii (1)

  • Lamurire
    Nu stiam de ce in show-room-ul AutoItalia din Timisoara luni era 1/3 din spatiu gol. Acum am raspunsul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru