Oficial: Maserati GranTurismo S

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.02.2008
Constructorul italian Maserati a publicat astazi primele imagini si informatii oficiale ale noului GranTurismo S.

Esential

440 de cai putere dezvolta propulsorl instalat pe noul MAserati GranTurismo S.

Asa cum va anuntam si ieri, Maserati pregateste pentru editia 78 a Salonului Auto de la Geneva o versiune mai puternica a actualului GranTurismo. Constructorul italian a decis astazi sa sparga gheata si sa publice primele informatii si fotografii oficiale ale noului GranTurismo S.

Asa cum anticipasem si ieri, noua versiune va beneficia de serviciile propulsorului V8 de 4.7 litri care dezvolta 440 de cai putere. Intreaga resursa de putere este transmisa prin intermediul unei cutii electronice cu dublu-ambreiaj, care foloseste cea mai noua tehnologie Maserati cu sistem MC Shift. Pentru a putea struni coupe-ul sportiv si noul bagaj de putere, inginerii italieni au echipat modelul cu un pachet de frane Brembo, de inalta performanta, regasit si pe mai vechiul Quattroporte Sport GT S.

Maserati a adus si o serie de modificari la nivel vizual prin bosajele mai mari, jantele din aliaj si cele doua tevi de esapament cromate. La interior pasagerii vor fi tratati cu piele Poltrona Frau si Alcantara in care designerii italieni au brodat litera S.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • primul
    masina asta e SENZATIONALA! da' tot mai bun e loganul;)!
    0 0
  • :X superb
    No Comment ... jest Superba !!!
    0 0
  • respect!
    superba :)
    0 0
  • C draq?!
    am avut impresia ca e SLR-ul din spate, dar ....nu e.E frumoasa, e puternica, e Maserati.
    0 0
  • design superb
    e pur si sumplu fantastica
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru