OFICIAL: Mercedes E-Klasse Limousine - sapte locuri, acelasi lux

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.04.2010
Mercedes si partenerul sau Binz au dezvaluit varianta Limousine a actualului E-Klasse. Modelul masoara 5.98 metri, are sase usi si poate transporta pana la sapte pasageri.

Esential

5.98 de metri masoara noul E-Klasse Limousine.

Mercedes a dezvaluit astazi rodul colaborarii sale cu Binz, constructorul german specializat in executarea unor caroserii particulare. Mai exact, cei doi parteneri au pus la punct o varianta cu sapte locuri a actualului Mercedes E-Klasse, transformat peste noapte intr-o limuzina cu sase usi.

Berlina germana a crescut cu 1.11 metri, reusind sa totalizeze 5.98 metri in lungime, adica suficient pentru a garanta un spatiu generos celor sapte pasageri. Binz a cautat sa introduca un nou rand de scaune si de portiere, fara a afecta rigiditatea carsoseriei si a sasiului.

Noul E-Klasse Limousine beneficiaza de un interior reproiectat, care nu sufera insa la capitolul lux, pasagerii bucurandu-se de acelasi confort interior. Binz pune la dispozitie aceeasi lista de optionale plusand cu mai multe niveluri de blindaj, pentru cei care vor sa se simta in siguranta. Mai mult decat atat, configuratia scaunelor poate fi modificata, pasagerii de pe locurile din spate avand posibilitatea de a sta fata in fata.

Limuzina va fi oferita impreuna cu versiunile pe benzina 350 CGI BlueEfficiency si E500, precum si alaturi de dieselul E250 BlueEfficiency.

Comentarii (19)

  • Opinie
    O porcarie.
    20 6
  • :))
    Deci ceva mai inutil de atat eu nu am vazut... Probabil ca au avut in gand momente inexistente, atunci cand presedintii de stat sau gangsterii pleaca in grup la picnic. Sau poate s-au gandit la chinezi, astia fiind multi, membrii cabinetului guvernului se pot deplasa si impreuna :D.
    12 4
  • Pentru o familie fericita
    Ciudata rau usa aia din mijloc... o sa faca scurta la mana soferul pana coboara toti din masina. Basca, mai scrie si "Binz" pe praguri...suna a chinezarie.
    9 1
  • guta
    masina de manelisti :))
    7 3
  • andr3i
    cu siguranta nu e adresata oamenilor de rand.
    3 2
  • ceva nu se imbina
    da de ce scri binz in loc de benz la numarul de inmatriculare??
    3 3
  • ^_^
    daca esti bogatan cu 5 copii masina asta e perfecta .. de ce nu? mai bine un buz ?
    3 3
  • pacat
    Trebuia sa faca usile din spate sa se deschida in oglinda si scaunele tot in oglinda, asa arata hidoasa rau, pacat
    1 1
  • scz
    Mai mult decat atat, configuratia scaunelor poate fi modificata, pasagerii de pe locurile din spate avand posibilitatea de a sta fata in fata.
    Acu am citit asta
    0 0
  • BINZ
    Pentru cei care nu au auzit de carosierul Binz din Germania, intrati aici pentru mai multe detalii: http://www.binz-limousines.com/?lang=de
    2 0
  • stiti care-i culmea inutilitatii?....aveti un ex. in fata apoi....fie si bmw5 sau a6....
    0 3
  • no sami bag...
    am trait so vad si pe asta.......
    masina perfecta pt chinezi cu 25 de copii.
    de record mondial ce sa mai zic.
    daca in smart o intrat vreo 6-7 persoane in asta chiar ca intra vreo 40 de milioane..:)))))
    6 2
  • Etienne
    Noua generatie
    Noul model prezentat astazi nu este decat continuatorul unui sir de limuzine alungite fabricate de Binz, bazate pe clasa E de la Mercedes. Deci nici vorba de vreun OZN sau o masina pt Guta, alti manelisti ori chinezi. E o masina pentru transportul oficialitatilor (nu neaparat dictatori africani); chiar si Madeleine Albright a fost asteptata pe aeroport, la vizita in Romania de un asemenea model special (bazat pe E-ul de generatie mai veche) - deci si SPP sau vreun serviciu de protocol de la Bucuresti are in dotare "bunicul" modelului din articol.
    1 0
  • reddog
    merc
    Daca BMW 5-gt este strutzo-camila atunci asta ce dreaq este? un strutzo-catar.Un carnat lung,o balena esuata la mal....
    5 1
  • @reddog
    caine jegos mars in cusca.
    0 2
  • reddog
    @anonimus
    Ce ma distrez cu voi hahaha.Strutzo-catar!!!!!!!
    0 0
  • perfecta
    pai cu mashana asta ma duc sa-mi duc puradeii sa aduca alocatia acasa
    0 1
  • JohnDOe
    Etienne, facem pariu ca o sa vezi "mini-microbuzul" asta la manelisti? Sa isi plimbe..."oficialitatile"??
    1 0
  • un model mai vechi de asta am vazut pt scurt timp acu cateva luni la mine in zona, numa ca avea volanul p dreapta si era si de vanzare. dar ideea e tot aia. arata putin ciudat dar in varianta cu scaunele fata in fata cred k car fi mai ok
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru