OFICIAL: Mitusbishi a dezvaluit Outlander GT Prototype

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.04.2009
Mitsubishi a dezvaluit in cadrul Salonului de la New York conceptul Outlander GT Prototype, care va sta la baza unui viitor SUv compact de perfomanta.

Mitsubishi a dezvaluit astazi la Salonul Auto de la Paris Outlander GT Prototype, un concept anticipat inca de acum cateva zile de un teaser oficial. Potrivit primelor informatii, vedeta standului japonez nu este decat un studiu de design care tinteste dezvoltarea ulterioara a unui SUV compact de performanta.

Conceptul a fost finisat in culoarea alb Diamond si a preluat partea frontala ascutita de la modelele Lancer si Colt, aliniindu-se astfel noii filosofii de design Mitsubishi. Celelalte diferente notabile se observa la nivelul oglinzilor laterale, la nivelul spoilerului frontal si a celui posterior, la nivelul pragurilor laterale si a bosajelor. Capota a fost si ea restilizata impreuna cu farurile echipate cu tehnologie Bi-Xenon HID.

Sub capota conceptului prezentat la New York, Mitsubishi a instalat un motor V6 MIVEC de 3.0 litri SOHC, capabil sa dezvolte 230 de cai putere. In prezent, motorul este folosit de Outlander XLS.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • lancer...
    iubesc mitsu , am un colt si as vrea sa-mi iau un lancer dar nu mi se pare deloc inspirata copierea designului lancer la mai toate modelele (exemplu noul colt)... Cred ca asa vor deveni banale modelele , nu vor mai avea unicitate si practic iti vei cumpara un lancer mai mic sau mai mare indiferent de numele modelului... :-))
    0 0
  • mda...
    sunt de acord cu tine gaby....sunt fan mitsubishi inrait, dar de cand toate modelele arata la fel si nu mai au nici un pic de personalitate, nu stiu, mi se pare ca e o prostie....si sunt mai mult decat sigur ca urmatorul la rand va fi L200....si va avea farurile ca si noul colt, iar grile "ceva cu totul nou :P " ....oricum ,singurele modele care mi le-as mai lua sunt Eclipse si Pajero (3usi), chiar daca acu 2-3ani inca mi-as fi dorit oricare model...(in special Evo-ul, care stiai ca-i Evo de la o posta, acum ca arata ca si un Lancer Ralliart sau ca si un Lancer obisnuit+o folie neagra pe grila, nu ma mai atrage)
    0 0
  • KingBlana
    greseala articol
    E o greseala in articol , scrie : "Mitsubishi a dezvaluit astazi la Salonul Auto de la Paris Outlander GT Prototype "

    Salonul Auto la Paris a fost anul trecut in octombrie .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru