OFICIAL: Noul Citroen C3, in Romania de la 10.890 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.03.2010
Citroen a lansat oficial noul C3 pe piata din Romania. Modelul pleaca de la 10.890 de euro cu TVA inclus, in timp ce versiunea de top a lui C3 are un pret de pornire de 17.090 euro.

Citroen lanseaza astazi noul Citroen C3 pe piata din Romania. Subcompacta are un pret de pornire de 10.890 de euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea 1.1i de 61 CP in nivelul de echipare City. Citroen C3 este disponibil in trei versiuni de echipare – City, Confort si Exclusive si gama de motorizari include trei diesel-uri si patru motoare pe benzina. Echipat cu o motorizare diesel, noul C3 emite sub 118 grame de CO2 per kilometru, iar motorizarile pe benzina emit intre 134 si 160 grame CO2 per kilometru.

Citroen C3 vine in segmentul B cu un element inedit – parbrizul Zenith care este disponibil optional pe nivelul Confrot si in dotarea standard pe nivelul Exclusive. Suprafata vitrata extinsa ofera o vizibilitate si o luminozitate deosebita dar si o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere. Nivelul de echipare standard include numeroase elemente de siguranta cum ar fi ABS, AFU, EBD, airbag-uri frontale si laterale. Citroen ofera sistemul ESP ca dotare optioanala, alaturi de airbag-uri cortina fata-spate.

Pentru cei care aleg nivelul de echipare Confort, ESP-ul este optional, in timp ce airbag-urile cortina fata si spate sunt oferite in standard pe acest nivel de ecihpare si pe Exclusive. In cazul nivelului de echipare de top, clientii primesc si ESP standard, alaturi de numeroase alte dotari.

Gama de motorizari diesel include trei unitati, care ofera 70, 90 si 110 CP. Motorizarile pe benzina sunt patru la numar si respecta toate normele Euro 5. Acestea ofera intre 61 si 120 CP. Cele doua versiuni de 90 si 120 CP sunt supraalimentate, pe cand motoarele de 61 si 75 CP sunt aspirate si au o cilindree de 1.1, respectiv 1.4 litri. Toate motoarele sunt cuplate unor cutii de viteze manuale cu cinci trepte, cu exceptia motorului HDi de 110 CP, care este cuplat unei cutii de viteze cu sase trepte si a motorului Vti de 120 CP, care poate fi echipat si cu o cutie de viteze automate cu patru trepte.

CLICK AICI Pentru lista completa de preturi si echipamente optionale pentru noul Citroen C3.

Via | Citroen

Comentarii (16)

  • c3
    astia sunt nebuni ,adica versiunea de top costa cat un Duster?
    9 4
  • alt eu
    ?
    sunt nebuni ca versiunea de intrare e scumpa
    10 2
  • Blaa....
    Sapca bonus?
    cand bate soarele din fata ce faci?
    4 3
  • C3
    Foarte frumos. Nu mai comparati bijuterii cu tinichele.
    9 4
  • pret
    9.900 euro cu tva pret de plecare. pt 1.1 si 61cp
    2 0
  • @Blaa...
    bine gandit,dar mai e si varianta cu folie omologata sau niste poze lipite acolo cum practica soferii de tir
    5 2
  • @ion
    ion...ion... daca tu crezi ca nu exista solutie de parasolar in standar pt acest parbriz te inseli amarnic... Ideile tale cu pozele lipite de soferii de tir le practica cei cu audi si bmw pe cazanele lor... asa ca stil...
    Nu te dezminti nici acum draga ion-ule in comentariile tale.
    Luati si informativa inainte de a scrie aberatii.
    3 7
  • Adrian
    ....
    dragutz .. un pic cam scump ...

    totusi interiorul ca si design este unul chiar ok ..
    2 1
  • Mircea
    Se pare ca Citroen sunt pe drumul cel bun!
    Bravo pret/calitate bun!
    3 2
  • Florin
    hmmm
    Da, imi place.
    3 0
  • SpyBetaPro
    Da
    Frumos, este excelent pentru aglomeratiile din tara noastra.
    1 1
  • din franta
    lol
    vai ce complicati sunteti , pentru voi dacia nu e bun de nimik si prea scump, citroen e oricum prea scump , se pare ca numai bmw si audi au pret potrivit si nu sunt scump lol, oricum se pare ca orice masina e prea scump, atunci daca nu aveti bani de nicio masina dc tot trebuie sa comentease aici ca e prea scump, trebuie sa mai exist pe piata bmw cu 400000 de km sau dacia berlina la cam 1000 sau 1500 de euro
    3 3
  • alexrsk
    c3
    tare masina...daaaaa 90 intr-a 5-a la 4000rpm tare rau!!!
    1 1
  • citroen
    Nu sunt tocmai un fan al marcii dar trebuie sa recunosc ca modelele Citroen sunt din ce in ce mai frumoase
    1 1
  • BOGDAN
    Scump
    Mie unu mi se pare cam scumpel, tinand cont de criza economica in care ne aflam si nu numai noi, start de la 10-11 mii !! si noua octavia este 11.900 cu AC si toate alea pe 1.4 , stiu ca nu sunt in aceeasi categorie dar .... nu stiu de ce masinile mici sunt mai scumpe sau la fel cu cele de clasa medie ?!
    1 0
  • andrei
    inovatie
    nu va faceti griji pt soare, C3 vine dotat cu un "mecanism " daca ii pot zice asa,prin care poti acoperi partea suplimentara a parbrizului(se observa si din poze)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru