OFICIAL: Noul Citroen C4 by Loeb

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.02.2009
Citroen a prezentat astazi noua editie speciala C4 by Loeb, profitand de succesul din WRC a campionului francez.

Esential

150 de cai putere are cea mai puternica versiune a editiei speciale C4 by Loeb. Este vorba de o motorizare pe benzina THP care costa, in Franta, 22.500 de euro.

Citroen a prezentat astazi cea mai noua fata a editiei speciale C4 by Loeb, construita pe baza faceliftului variantei Coupe a modelului de segment compact al francezilor. Modelul se distinge subtil de restul gamei prin cateva elemente estetice interioare si exterioare, fiind disponibil atat in versiune pe benzina, cat si diesel. In ceea ce priveste schimbarile tehnice, acestea se lasa insa asteptate.

Citroen C4 by Loeb este disponibil in doua nuante (Rosu Aden si Perla Nera), urmand sa dispuna de cateva imbunatatiri stilistice subliniate de stickerele de pe portiere si aripile frontale si de eleronul amplasat deasupra lunetei. Una dintre cele mai placute si vizibile diferente este facuta de jantele albe disponibile pentru nuanta de rosie de caroserie si de cele negre pentru nuanta Perla Nera. Oglinzile retrovizoare sunt din aluminiu pentru ambele versiuni.

Schimbarile interioare se rezuma la prezenta unui pedalier din aluminiu, a unui maner special pentru schimbatorul de viteze si a cusaturilor de culoare rosie care apar pe volan, pe levier si pe covorase.

Stampila C4 by Loeb este insa placuta numerotata si semnata de campionul monidla din WRC prin care Citroen atesta apartenenta modelului la o serie speciala.

Seria C4 by Loeb este construita pe baza versiunii de echipare VTR, primind in plus, in standard, un pachet de climatizare automata si jante de 17 inch. Versiunile de motorizare disponibile merg, atat pe diesel cat si pe benzina, de la 110 la 150 de cai putere, preturiledin Franta ale acestora mergand de la 21.100 de euro (pentru VTi/120 CP) pana la 24.700 de euro (pentru HDI/140 CP).

Comentarii (12)

  • WRC
    Oare nu era mai interesanta daca semana mai mult, la exterior, cu varianta WRC? asa pare foarte banal si parca facut in garaju de acasa.
    0 0
  • Sigla
    Cu putin timp in urma a aparut pe site "OFICIAL:noua sigla Citroen" iar acum (tot OFICIAL) "Citroen a prezentat azi cea mai noua...".
    Intrebare: oare cit de OFICIALE sunt cele 2 stiri?
    sau
    care din cele 2 stiri e "mai OFICIALA" ?
    0 0
  • Sigla
    Precizare: in fotografiile ce insotesc stirea de azi apare tot sigla veche. De aceea am pus intrebarea.
    0 0
  • Am cumpărat toamna trecuta un c4 facelift care arata exact ca acesta deci pt. mine nu prea mai e NOUL C4 atâta timp cât îl am de câteva luni.
    0 0
  • mircea
    @LM
    Probabil ca Citroen a pregatit masina din fotografii cu ceva timp inainte de lansarea noului logo. La fel de probabil, la Salonul ed la Geneva va fi prezent C4-ul by Loeb in noua perzentare :)

    Multumesc si felicitari pentru spiritul de observatie.

    Mircea.
    0 0
  • @Sebi
    Sa nu uitam ca este o masina de productie in serie, si, conform filosofiei celor de la Citroen, important e sa obtii performante mai bune cu aceeasi masina, modificarile fiind mici si nesimnificative la exterior, insa imbinarea elementelor mecanice ale masinii face diferenta. Ce drept, masina din imagine nu este Citroen C4 by Loeb ci este Citroen C4 facelift cu eleron disponibil din fabrica sub forma de componenta optionala. Precum spunea si dl Mircea Mester, cu siguranta la Geneva va fi altceva sub cearsaf. Nu cred ca isi pune Loeb numele pe orice.
    0 0
  • Megalodon
    Ca LOGAN-ul
    Exact cum a facut Loganul cu toata echipa nationala de fotbal, cu huse imprimate cu autografele puturosilor, dar talentatilor conationali si-a scris pe dulap ceva d genu'...sponsor oficial, Romania Team...nu mai stiu exact...dar...na, asa au facut si prietenii lu' tariceanu cu Loeb. Au profitat de el.
    0 0
  • tocmai si-a pus numele pe modelul in care s-a si fotografiat....ii adevarat..deocamdata avem doar poze:)
    0 0
  • Eu inteleg ca il venerati pe Tariceanu si banuiesc de ce dar sa pui stirea zilei mizeria asta mi se pare deplasat.
    0 0
  • arres^
    Loeb rulz
    0 0
  • PREOTU
    Noul Citroen C4 by Loeb
    Aceleasi intrebari:
    1) Care este consumul la 100 km ?
    2) Cat este consumul pe o distanta cum ar fi TULCEA-BUCURESTI-CRAIOVA-PUTNA?
    Acest Nou Citroen C4 are vreun consum de iarna sau de vara?
    Astept sa-mi raspundeti la aceste intrebari cat mai curand si f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.ff.f.f.f.f.f.f.f..f.f. urgent si foarte repede si promt pe adresa mea de e-mail: preotu_constantin@yahoo.co.uk
    0 0
  • PREOTU
    Noul Citroen C4 by Loeb
    Sa nu uitati sa-mi raspundeti f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f repede pe adresa mea de e-mail: preotu_constantin@yahoo.co.uk
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru