OFICIAL: Noul Mini Cooper JCW Championship 50 Edition

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.06.2009
Mini a creat o editie speciala a lui Cooper JCW pentru a sarbatori 50 de ani de la debutul sau in motorsport. Totodata, acest model sarbatoreste si primul titlul de Formula 1 al producatorului britanic.

MINI a dezvaluit galeria foto si detaliile noii editii speciale John Cooper Works World Championship 50 a modelului Cooper. Editia speciala a acestui model a fost prezentata la festivalul Mini United de la Silverstone, care a avut loc in decursul lunii trecute. Producatorul britanic a creat aceasta versiune pentru a sarbatori 50 de ani de succes in motorsport, precum si victoria lui John Cooper in campionatul de Formula 1 alaturi de Jack Brabham.

Noul Mini Cooper JCW WC50 va fi fabricat in doar 250 de exemplare si beneficiaza de un propulsor supraalimentat, cu patru cilindri, care este folosit si pe versiunile standard ale modelelor Mini Cooper. Aceasta unitate dezvolta 211 CP si este cuplata la o transmisie manuala cu sase trepte. Propulsorul ofera un cuplu motor de 260 Nm intre 1.850 si 6.500 rpm, valoare care poate fi urcata la 280 Nm pentru cateva clipe, gratie functiei de overboost. Cele 250 de unitati vor purta semnatura fiului lui John Cooper, John Michael Cooper.

Noul model aniversar va fi disponibil doar pe nuanta Connaught Green si toate exemplarele vor avea cele doua dungi albe pe capota si plafonul alb, vopsite in nuanta Pepper White.

Jantele de aliaj Challenge au fost vopsite in negru, iar modelul a primit o serie de elemente din fibra de carbon. Interiorul lui Mini Cooper John Cooper Works WC50 este imbracat in negru, iar detaliile acestuia sunt accentuate cu rosu. Anumite elemente ale interiorului au fost imbracate in fibra de carbon.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • aditza
    ne-am saturat de ele
    n-am nimic cu Mini, dar eu unu m-am saturat de editii speciale.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru