OFICIAL: Noul VW Beetle va fi lansat în 18 aprilie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.04.2011
Volkswagen s-a aliat cu MTV pentru lansarea noul Beetle. Aceasta va avea loc printr-un show fără precedent care va fi organizat în paralel la Shanghai, New York şi Berlin.

Volkswagen a anunţat oficial că va lansa noua generaţie a iubitului Beetle în cadrul unui show mondial care va avea loc la finalul acestei luni în paralel la Asia, Europa şi Statele Unite. Ziua oficială a lansării va fi 18 aprilie, "Beetle-ul Secolului 21" urmând să fie prezentat în cadrul unor concerte care vor avea loc în acelaşi timp în Shanghai, New York şi Berlin şi al căror partener principal este MTV.

Dacă Beetle va fi prezentat la show-ul din Shanghai în cadrul evenimentului Sound System, lansarea din New York va fi găzduită de scena pe care vor cânta Black Eyed Peas, iar cea din Berlin în cadrul unui concert realizat de duetul belgian 2manydjs. 

"Beetle este un model iconic al lumii auto, la fel cum MTV este un simbol al lumii muzicii. În contextul acestei alianţe de marketing, vom scoate noul model Volkswagen direct în faţa clienţilor şi fanilor brandului VW. În plus, facem ca totul să se desfăşoare la nivel global", a declarat Luca de Meo, şeful de marketing al celor de la Volkswagen.

via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru