OFICIAL: Opel va lansa in 2012 modelul urban Allegra

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.10.2009
Opel a confirmat astazi planurile sale de a dezvolta un model urban botezat Allegra. Fratele mai mic al lui Corsa va fi lansat in 2012 si se va naste in urma unui joint-venture.

La sfarsitul saptamanii trecute, in presa de specialitate au inceput sa apara zvonuri despre un posibil frate mai mic al actualului Corsa. Astazi, la numai patru zile dupa, oficialii Opel au confirmat intentia de a lansa in 2012 un model urban, pozitionat sub actualele Agila si Corsa.

Declaratia a fost facuta de insusi directorul diviziei de marketing Opel, care a sustinut ca minicar-ul va fi dezvoltat pe baza conceptului Trixx, dezvaluit in 2004. Pentru a reduce costurile de productie si proiectare a noului model, Opel va incerca sa dezvolte noul Allegra, asa cum a fost el botezat de presa, impreuna cu un alt constructor de automobile in baza unui joint-venture.

Momentan nu exista informatii despre trenul de rulare pe care il va adopta Allegra, mai multe variante fiind vehiculate. Exista o serie de optiuni conventionale dar si una electrica. In mod cert nemtii nu vor opta pentru o versiune hibrida, doua propulsoare putand afecta spatiul interior si portbagajul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru