Oficial: Patriot Back Country, premiera Jeep la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.09.2008
Jeep va prezenta la Paris o versiune concept a modelului Patriot, dezvoltata de Mopar, botezata Back Country.

Salonul Auto de la Paris va marca si o premiera venita din partea constructorului american Jeep, care va aduce in fata publicului o versiune concept a modelului Patriot. Botezata Jeep Patriot Back Country, versiunea a fost dezvoltata de Mopar, divizia de personalizare Chrysler.

La exterior, Back Country se individualizeaza prin culoarea exterioara Optic Green, suportul pentru accesorii cu lumini incluse, montat pe acoperis, bara cromata montata in partea posterioara si manerele usilor vopsite in nuanta caroseriei. Pachetul exterior este completat de un set de jante de 18 inch din aliaj si o serie de logo-uri de personalizare.

La interior, Patriot a primit o serie de insertii cromate la nivelul portierelor, a levierului schimbatorului si franei de mana si la nivelul gurilor de ventilatie. Un alt element distinctiv este materialul folosit la nivelul tapiseriei si al volanului. Pe langa pielea de calitate, Patriot a pregatit un material special, rezistent la umiditate, identic cu cel folosit pentru echipamentul de scufundari.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru