OFICIAL: Primele imagini cu Aston Martin Rapide in versiunea de productie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.04.2009
Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu versiunea de productie a modelului Rapide. Din fericire pentru fanii Aston Martin, rivalul lui Porsche Panamera a suferit doar schimbari minore.

Aston Martin a publicat primele imagini oficiale ale lui Rapide la inceputul acestui an. De atunci, inginerii companiei britanice s-au straduit sa definitiveze acest model pentru a il pregati de lansare. Producatorul britanic de nisa a publicat primele imagini oficiale cu noul sau coupe cu patru usi, Rapide.

In comparatie cu primele imagini ale lui Aston Martin Rapide, versiunea de productie a acestui model prezinta doar cateva elemente diferite, care nu altereaza linia generala a modelului. Mai exact, bara spate a fost retusata, oglinzile exterioare au primit o forma noua, iar bara fata a ramas fara un set de fante de aer. Pe langa asta, spatiile dintre usi si aripi au fost ingrosate.

Aston Martin Rapide va fi propulsat de o unitate V12 de 6.0 litri care va dezvolta circa 500 Cp. Coupe-ul cu patru usi de la Aston Martin va cantari circa 1940 kilograme si va putea accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4.5 secunde. Potrivit oficialilor Aston Martin, noul model va fi dezvaluit oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, iar vanzarile vor incepe odata cu debutul anului 2010.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • john q
    comparatie
    parca arata mult mai bine decat panamera. parerea mea.
    1 0
  • hello ld news???
    fratele meu. poza asta e veche de vreo 3 luni. Mi se pare mie sau reluati stiri mai vechi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru