OFICIAL: Primele imagini cu Nissan Qazana

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.03.2009
Nissan a prezentat noul concept Qazana la Salonul Auto de la Geneva.

Nissan a dezvaluit noul concept Qazana la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este prezentat in premiera modiala, dupa ce Nissan a prezentat cateva teasere cu acesta. Crossoverul are un design deosebit, care il face sa iasa in evidenta oriunde ar fi amplasat.

Nissan Qazana este incercarea producatorului japonez de a ataca segmentul crossover-elor sportive cum ar fi BMW X6 si Infiniti FX, precum si modele de volum cum ar fi Toyota Venza. Modelul are o lungime de 4.060 milimetri si o latime de 1.780 milimetri. Inaltimea lui Qazana este de 1.570 milimetri, iar ampatamentul acestuia este de 2.530 milimetri. Nissan Qazana are dimensiunile potrivite pentru a se incadra in mediul urban aglomerat, motiv pentru care poarta un design pe masura.

Un oficial al centrului de design Nissan din Europa a declarat ca au fost influentati de catre ideea unui buggy modern si de o motocicleta cu patru locuri. Anumite elemente de design ale lui Qazana ar putea fi transpuse in productie, iar Nissan ar putea crea un crossover compact bazat pe acesta.

Via | Nissan

Comentarii (10)

  • CAZAN
    Ceva mai urat nici ca se putea.Chiar i-si merita numele,sper ca nu asa vor arata masinile in viitor.Asta arata ca un gandac de bucatarie,probabil s-au inspirat din lumea insectelor daunatoare.
    0 0
  • Nissan vs BMW!
    Mai omule ce tampenii spui. Un Crossover asa de mic si non/premium cu mama lui Obama sa atace segmentul lui X6. De cand Nissan este de nasul BMW si Infiniti, de cand Nissan poate ataca segmentul premium.

    Voi aveti habar ce spuneti, sau scrieti dar ca sa fie scris. Pr-ul de la Nissan ar trebuie sa iti traga una dupa cap, Toma, ca mereu spui tampenii.
    0 0
  • var cu duster?
    o fi vreun var cu noul concept Dacia?
    interesant ca au iesit simultan................
    0 0
  • Catalin
    comparatie
    cine mai poate acum sa zica despre dacia duster ca e urata :)))
    0 0
  • hidoasa
    la fel ca si dacia duster........................
    .........uite ca se poate cataline
    0 0
  • vis urat
    Cand te uiti la asa ceva Dacia Duster ti se pare superba.Si cand te gandesti ca unii mai si primesc un salariu baban pt asemenea ''creatii'.Daca cei de la Nissan i-ar pune pe niste pici de la gradinita sa desene pt ei ar obtine aceleasi rezultate sau poate chiar mai bune si le-ar ramane si banii.
    0 0
  • Femininul de la Cazan...isi merita numele. Chiar arata ca o femeie de Cazan.
    0 0
  • design?
    Pana acum credeam ca Dacia Duster e cea mai urata ! Aia e doar disproportionata, asta, privita din spate, imi evoca un gras ce foloseste un WC turcesc. Concurenta cu X6? nici aia nu e vreo minune de design, dar, daca as avea un Nissan, acum m-as gandi sa scap de el, pana nu incep astia sa produca asa ceva si sa isi faca de ras numele.
    0 0
  • @Nicu
    Bravo bine spus !Si BMW cred ca aluato razna cu design-ul incepand cu X6 si acum cu GT-ul.Mai bine ar face o chestie gen ''inteaba publicul'' unde sa trimita lumea schite si sa selecteze de acolo.
    0 0
  • design?
    E boala generala asta, cu masini din ce in ce mai inalte raportat la lungime si latime. Asa se castiga spatiu fara a se mari prea mult amprenta la sol a masinii, cu pretul unui design mai masiv si mai disproportionat, vezi Logan fata de Solenza. Dar asta e o restrictie de avut in calcul la o masina de serie. La un concept nu trebuie sa te gandesti ca in masina trebuie sa aiba loc 5 insi de 1.85 si 130 kg+ bagaje, trebuie doar sa faci ceva care sa fascineze. Aici avem o disproportie, zona vitrata prea mica raportata la restul, si niste detalii care, pt a nu semana cu nimic ce s-a mai facut, sint dizgratioase si nearmonizate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru