OFICIAL: Skoda Fabia Scout, în România de la 15.122 euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.12.2010
Noile Skoda Fabia Scout şi Fabia Combi Scout sunt disponibile în România. Preţul de pornire al lui Fabia Scout este de 15.122 de euro cu TVA inclus, în timp ce versiunea Combi porneşte de la 15.874 euro cu TVA inclus.

Oficialii Skoda au anunţat preţurile versiunilor Scout ale lui Fabia şi Fabia Combi. Cele două modele sunt oferite alături de patru motoare pe benzină şi trei diesel-uri şi se disting de celelalte modele din gamă prin aspectul dur inspirat din modelele off-road. De-a lungul anilor, versiunile de acest gen au fost populare în rândul clienţilor Skoda, aşa că era normal ca respectivele versiuni să primească întregul pachet de modificări de care beneficiază gama Fabia.

Preţul de listă al versiunii entry-level în gama Fabia Scout este de 15.2122 de euro cu TVA inclus. Respectul model vine în compania unui motor 1.4 MPI de 86 CP şi a unei transmisii manuale cu cinci trepte. Al doilea motor din gama otto este un TSI de 1.2 litri, care oferă tot 86 şi vine tot cu o transmisie manuală cu cinci rapoarte. Motoarele TSI sunt oferite şi într-o versiune de 105 CP, care poate fi comandată fie cu o transmisie manuală cu cinci trepte, fie cu o unitate DSG cu şapte rapoarte.

Gama diesel oferă între 75 şi 105 CP graţie unităţilor 1.6 TDI CR DPF, iar preţurile de pornire sunt situate între 16.612 euro cu TVA inclus şi 18.444 de euro cu TVA inclus.

Fabia Combi Scout vine în compania aceloraşi motorizări şi are un preţ de pornire de 15.874 de euro cu TVA inclus. Versiunea respectivă este echipată cu un motor 1.4 MPI de 86 CP. Apoi urmează TSI-ul de 1.2 litri şi 86 CP şi toate motorizările enunţate mai sus. Cea mai scumpă versiune porneşte de la 19.196 de euro cu TVA inclus.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE PREŢURI A LUI SKODA FABIA SCOUT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE PREŢURI A LUI SKODA FABIA COMBI SCOUT

Via | Skoda

Comentarii (6)

  • fabia scout
    cam sec articolul...si...pe langa asta pozele cu varianta combi nu sunt cu faceliftul modelului.halal documentare
    2 2
  • ...
    tot plastic ieftin are in ea.....
    3 9
  • mda
    tot a plastic miroase ca o balie.....si tot o conserva ramane dar de data asta una inaltata..
    5 4
  • groaznica
    Ceva mai urat nici ca am vazut ... iar pretul e de-a dreptul jignitor, or sa se "vanda" ca "painea calda" :))))))
    3 1
  • dallas
    CE GLUMA PROASTA
    Numai prostii au in cap importatorii astia, trebuie sa fii dementu dementilor sa dai peste 15 pe o tinichea, in plus este o masina absolut incomoda in traficul de zi cu zi din cauza geamurilor laterale mici si prea inalte. daca cineva vrea sa combata aceasta idee este invitatul meu: dallas_sen@yahoo.com
    PS dar inainte de asta sa se urce intr-un clio si-apoi sa vorbeasca de vizibilitate.
    4 1
  • sec.
    mult mai ok dusterul
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru