Oficialii Toyota îşi doresc o familie de maşini sportive pentru tineri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.09.2010
Vice-preşedintele constructorului japonez a declarat că pe viitor Toyota va lansa o familie de modele sportive, dedicată tinerilor şi celor care apreciază performanţa.

Toyota intenţionează să devină pe viitor un constructor complet, capabil să satisfacă şi cele mai variate cereri ale publicului. În prezent, numărul unu mondial nu reuşeşte să fie pe placul clienţilor tineri şi al celor care preţuiesc plăcerea de a conduce.

Oficialii sunt conştienţi de această lacună, însă promit că vor oferi fanilor o gamă nouă de modele sportive, cu un preţ abordabil. Declaraţia îi aparţine chiar lui Takeshi Uchiyamada, vice-preşedintele Toyota, care susţine că rezultatele financiare pozitive vor fi canalizate în viitor către dezvoltarea unei noi familii de vehicule, destinată tinerilor şi celor care apreciază volanul unei maşini sportive.

Familia de vehicule va fi marcată de un design complet nou, de o gamă de motorizări economică şi de performanţe decente, trăsături pe care nu le reuneşte momentan nici unul dintre modelele constructorului japonez. Până acum, clienţii care îşi doreau o doză de sportivitate apelau la kituri de caroserie, care se dovedeau însă doar un surogat lipsit de personalitate.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru