Opel a oprit productia lui Tigra

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.07.2009
Productia celei de-a doua generatii a lui Opel Tigra a ajuns la sfarsit, la cinci ani de la introducerea pe piata a acestui model. Problemele financiare intampinate de compania Opel ridica semne de indoiala asupra unui urmas al lui Tigra.

Producatorul german Opel a sistat definitiv productia modelului Tigra. Spre dezamagirea fanilor lui Tigra, cea de-a doua generatie a acestui model a fost introdusa la patru ani de la incheierea productiei primei generatii Tigra, iar modelul s-ar putea sa nu mai aiba un succesor. Motivul pentru care acest model de nisa nu ar mai putea sa aiba urmasi este strans legat de problemele finaciare pe care le are compania Opel, iar soarta "viitorului" Tigra sta in mainile urmatorului proprietar al marcii germane.

Segmentul acoperit de Opel Tigra nu va fi lasat fara competitor din partea celor de la Opel, cel putin nu teoretic. Pentur moment, Opel nu ofera nu mai ofera nici un model decapotabil in afara de GT. Constructorul german pregateste o versiune TwinTop a noului Astra, pe care o va lansa peste aproape doi ani. Dupa cum stiti, lupta pentru preluarea Opel se apropie de sfarsit, iar potentialii investitori ramasi in cursa sunt canadienii de la Magna si belgienii de la RHJ International.

Via | 4wheelsnews

Taguri: Opel, Tigra, productie

Comentarii (2)

  • Informatia de cluj
    Si Gt este scos din productie.

    --The plant is scheduled to close in July 2009, ending production of the GT, and its siblings--


    Wikipedia
    1 0
  • ...
    sa-i fie tarana usoara ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru