Opel Insignia OPC Romeo Ferraris - tratament de 375 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.11.2011
Romeo Ferraris a decis să modifice actualul Opel Insignia OPC. Sedanul german sub capotă primeşte 375 de cai putere şi 510 Nm.

Esential

375 de cai putere oferă Insignia OPC Romeo Ferraris.
510 Nm este cuplul lui Insignia OPC după tratamentul celor de la Romeo Ferraris

Opel Insignia OPC, cea mai puternică declinare a sedanului de clasă medie din Russelsheim, primeşte vizita celor de la Romeo Ferraris. Specialiştii italieni au căutat să se concentreze doar asupra motorului V6 turbo ascuns sub capotă.

Tunerii au reuşit să stoarcă din cei 2.6 litri o putere simţitor mai mare decât cea oferită standard, adică 325 de cai. Graţie modificărilor, motorul reuşeşte să livreze acum 375 de cai putere, la aceeaşi turaţie, 4800 de rpm. Cuplul motor a crescut şi el, de la 435 la 515 Nm.

Potrivit comunicatului emis de Romeo Ferraris, Insignia OPC reuşeşte acum să consume mai puţin atunci când maşina rulează la o viteză constantă.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • @ Automarket
    Domnilor, motorizarea este de 2.8 nu de 2.6 litri.
    8 0
  • katalin
    Viteza
    375 de cai = adrenalina :), extrem de puternica masina, am condus varianta de 2.0 cdti diesel si mi-a placut cum trage, dar versiunea asta de 2.8 face ravagii
    6 0
  • Masini
    acest model m-a impresionat inca de la lansare, fiind tot odata masina care a dat tonul noilor modele de la opel care atrag priviri fara doar si poate
    6 0
  • Vreau si eu
    am fost si eu pasager intr-o insignia si m-a incantat foarte mult interiorul, luminiile bordului care creeaza o atmosefera speciala cand mergi cu masina seara, sonorizarea excelenta, te baga in scaun la accelerari
    4 0
  • Insignia
    performante care nu sunt de dat la o parte :)... 375 cp pe insignia cine nu ar vrea
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru