Opel invită publicul român la un test cu noul Meriva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Fanii modelelor Opel vor avea ocazia de a testa weekendul acesta noul Meriva în cadrul unei operaţiuni de tipul "Porţi Deschise", desfăşurate în cadrul fiecărui dealer.

Opel va organiza weekendul acesta un eveniment "Porţi Deschise", dedicat celui mai nou membru al familiei germane, noul Meriva. Lansat în vara acestui an în România, familistul din Russelsheim va fi disponibil pentru test în zilele de 24 şi 25 septembrie în cadrul fiecărui dealer Opel.

Noua generaţie Meriva propune publicului din România o serie de inovaţii, cum ar fi uşile cu deschidere opusă FlexDoors, scaunele anterioare sport şi ergonomice, suportul pentru biciclete FlexFix şi sistemul de dispunere a scaunelor din spate, botezat de asemenea Flex Space.

Toţi cei care vor trece pragul showroom-urilor Opel se vor putea înscrie şi la o tombolă, care are ca premii cinci excursii la Disneyland Paris, destinate exclusiv familiştilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru