Originalitate chinezeasca: Geely Gleagle GS Lucky Start

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.04.2010
Chinezii de la Geely vor lansa in cadrul Salonului de la Beijing un concept botezat GS Lucky Start, care marcheaza debutul noului brand Gleagle in cadrul grupului auto asiatic.

Constructorul chinez Geely va profita de editia de anul acesta a Salonului Auto de la Beijing pentru a-si inaugura noul brand Gleagle. Subsidiarul chinezesc va fi responsabil probabil de lansarea unor viitoare modele sportive, anticipate inca de pe acum de conceptul care marcheaza debutul oficial al brandului in capitala Tarii Marelui Zid.

Desi mai sunt cateva ore pana la deschiderea salonului auto, Geely a dezvaluit deja primele imagini si informatii ale conceptului, botezat Gleagle GS Lucky Start, numele sugerand importanta acestuia in istoria grupului asiatic. Designul futurist da de inteles ca spiritul creator nu lipseste din atelierele Geely. Mai mult decat atat, este un semn ca unii producatorii chinezi de automobile incep sa isi arate originalitatea si renunta la plagiat.

Desi in mod cert versiunea de serie a conceptului va fi mult mai cuminte si va renunta la elemente ciudate, cum este grila fata, liniile generale se vor pastra, asemeni si configuratia 2+2 a interiorului. Judecand dupa primele imagini si informatii, viitorul model sportiv Geely va debuta pe segmentul dominat in prezent de Audi TT si concurat de proaspatul Peugeot RCZ.

Gleagle GS Lucky Start va fi insa destinat pentru inceput doar pietei chineze.

via | carscoop

Comentarii (5)

  • China and paste!
    Originalitate my ass! Pute de departe a Nissan. Chinezii stiu sa faca doar copii (cititi ambele sensuri).
    3 2
  • volvo c70
    Acesta va fi si noul Volvo C70 Coupe? :(
    0 0
  • vai lume
    Ingrozitoare!!!Cum poti tu,RAR din China,sa dai verde la circulatie,pt. o ineptie ca sata?
    0 0
  • Ionescu Dan
    vai lume
    Asa e ... ce rar de kko au aia in china. Ar trebui sa ii ajutam putin cu raru nostru sa poata sa scoata masinile noi de pe piata si sa ramana cu vechituri.
    1 0
  • Andrei
    Mda
    Are si elemente de Lexus SC, la spate si din profil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru