Panamera a devenit cel mai vandut model Porsche in SUA

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.05.2010
Luna aprilie a subliniat aplecarea recenta a noilor clienti Porsche inspre lux si confort: Panamera a depasit in vanzari in SUA intreaga gama a marcii germane.

Epoca anilor in care Porsche insemna doar modele sportive incepe sa apuna. Aparitia unor modele precum Cayenne si Panamera stirbeste cate putin din spiritul sportiv Porsche, chiar daca ele reprezinta exemple de dinamica in segmentele in care apar si chiar daca productia lor le da ocazia celor de la Porsche sa produca in continuare gama 911 sau Cayman si Boxter. Iar cifrele le dau dreptate puristilor Porsche: Panamera, un model care exprima mai degraba lux si comoditate decat sportivitate, a devenit cel mai vandut model al marcii din Stuttgart in Statele Unite.

Conform cifrelor de vanzari ale modelelor Porsche in luna aprilie, 678 de noi clienti americani Porsche au ales sa-si imbogateasca garajul cu un Panamera. In comparatie cu celelalte modele vandute de nemti pe piata din SUA, Panamera se preiznta foarte bine, 911 (389 de masini vandute), Cayenne (326 de masini vandute), Boxster (219 masini vandute) si Cayman (135) fiind mult mai jos la acest capitol.

Foarte interesant este faptul ca modelul german a reusit performantele din SUA chiar si in conditiile in care toate exemplarele Panamera vandute in toata lumea pana in aprilie au fost rechemate in service in cursul lunii trecute din cauza unor probleme de fabricatie la centurile de siguranta ale locurilor din fata.

via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru