Comentarii (6)

  • marian
    paris
    frumos materialul si util - acum stim ce ne asteapta daca mergem cu masina la paris- dar locurile sunt superbe
    0 0
  • picasso
    ce nebuni sa pozati masina in trafic - cum naiba ati reusit?

    am fost la eiffel si nu puteai parca acolo- dar vad ca ati pacalit politia :))
    felicitari
    0 0
  • George
    Parcare in Paris
    Bravo baieti! tocmai m-am intors de la Paris si am vazut ce inseamna Parcatul in Paris, mai ales in jurul atractiilor turistice. Foarte bun materialul.
    1 0
  • trafic Paris
    Sensul giratoriu de la Arcul de Triumf din Paris nu este concludent pentru traficul din Paris, care se desfasoara foarte civilizat in general. Iar in sensul giratoriu amintit functioneaza o regula foarte simpla: prioritate de dreapta, pe care francezii spre deosebire de romani o respecta. Daca ai avut probleme acolo, probabil ai dat peste niste compatrioti sau niste italieni:)In general in Franta se circula civilizat, nu sunt vitezomani si regulile de circulatie se respecta , dintr-un motiv foarte simplu: amenzile sunt usturatoare... si spre deosebire de noi politia isi face treaba cu mare succes:)
    0 0
  • george
    o intrebare
    Salut baieti,

    Am o intrebare legata de Citroen.Daca stimatul domn Tariceanu nu mai iese la urmatoarele alegeri va mai uracati in citroen?

    P.S
    Faceti si voi o poza cu o parcare de loganar pe 2-3 locuri si sa se vada si Turnul Eiffel vreau sa imi pun background.
    Merci
    0 0
  • Nu este o cutie automata!!!!
    Va rog sa verificati si sa modificati in consecinta in text (si e valabil si pentru primele articole referitoare la C4 Picasso) - pe modelul testat nu este instalata o cutie de viteze automata ci o cutie manuala pilotata - adica o cutie de viteze normala cu ambreiaj dar la care comanda ambreiajului si comenzile de selectare si cuplare a treptelor de viteza se realizeaza cu ajutorul unui calculator si a unor elemente de actionare pilotate de acesta. Pentru utilizator modul de functionare este similar cu cel al unei cutii automate dar schimbarea treptelor se simte diferit!!! Neavand pedala de ambreiaj, deosebirea se poate face de la selectorul de viteze - pozitiile R-N-A-M cutie pilotata, respectiv P-R-N-D-M cutie automata. Va rof sa verificati in manualul de utilizare si sa faceti precizarea necesara, subiectul fiind destul de vast il puteti dezvolta si intr-un articol separat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru