PARIS 2012 LIVE: Noutăţile de la standul Citroen

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.09.2012
Citroen a adus la Paris noul C-Elysee, alături de C4 Sedan, C3 Picasso facelift şi DS3 Cabriolet.

Standul Citroen de la Paris a prezentat modelele C-Elysee, C4 Sedan, C3 Picasso facelift, DS3 Cabriolet, DS3 Electrum şi C8 facelift.

C-Elysée este o berlină low-cost, care doreşte să-şi atragă clienţii prin stil, fiabilitate şi durabilitate, modelul având intenţii serioase de luptă cu noua generaţie a lui Dacia Logan. Gama de motorizări a lui C-Elysée include unităţi care dezvoltă între 72 şi 115 CP, iar versiunea de top este oferită şi în compania unei transmisii automate.

DS3 Cabrio are un plafon decupat, la fel ca la versiunea cabrio a lui Fiat 500, iar acest lucru face ca maşina să îşi păstreze dinamica şi chiar şi masa totală (cabrioletul e cu doar 25 de kilograme mai greu în raport cu hatchback-ul, o valoare imposibil de atins în cazul variantelor cabrio "clasice"), izolarea fonică fiind, conform celor de la Citroen, identică cu cea a a fratelui cu plafon clasic. Citroen DS3 Cabrio va prelua atât motorizările, cât şi versiunile de echipare de la fratele său hatchback.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru