Pasionatii Mini din Romania se intalnesc in 17 aprilie la Brasov

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Clubul oficial al posesorilor de modele Mini din Romania va organiza o zi destinata spiritului unic al marcii britanice.

Pasionatii marcii MINI din Romania se vor intalni la mijlocul acestei luni la prima renuniune nationala destinata promovarii spiritului brandului britanice si comunitatii din Romania a acestei marci. Organizata de clubul oficial al posesorilor de modele Mini din tara noastra, myMini.ro, intalnirea va avea loc in 17 aprilie pe pista de karting MasterKart de la Ghimbav, la 7 kilometri de Brasov.

Conform comunicatului care anunta aceasta intalnire, la eveniment sunt invitati toti posesorii de modele Mini, indiferent de nationalitate, sex, locatie, tara, calitatea de membru sau nu al clubului sau tara de inmatriculare a masinii. In plus, nNu exista restrictii la numarul de persoane sau de masini participante si insotitori, astfel ca intalnirea pasionatilor marcii Mini din Romania are toate sansele sa devina una dintre cele mai interesante de acest tip din Europa de Est.

Evenimentul va include si Mini Challenge 2010, o competitie internationala destinata posesorilor de modele Mini, care ajunge in acest an la a treia editie.

Seara zilei de 17 aprilie se va incheia cu o petrecere organizata in cinstea participantilor. Mai multe detalii puteti gasi pe site-urile oficiale ale evenimentului, myminidays.ro si mymini.ro

Comentarii (7)

  • alexandra
    intalnire
    merg si eu!!! o sa fie foarte tare!!! bravo organizatorilor!
    7 0
  • Cristi
    myMINIdays
    inscrierile se fac pe www.mymini.ro
    te asteptam!
    8 0
  • Vali Iovi
    Intalnire anuala Club MINI 2010
    Asa se preconizeaza.Sa speram ca vom avea parte si de o vreme frumoasa. :D
    9 0
  • gay parade?
    2 5
  • mymini
    GayParade se intampla de ZiuaCastravetelui Only ;)
    4 2
  • cata187
    MY MINI DAYS
    Ne vedem acolo! Numai bine!
    2 0
  • Bafta
    Distractie faina si la cat mai multi!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru