Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Pentru puriști: Audi aduce la Frankfurt un R8 cu tracțiune spate

Publicat Luni, 11.09.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Pentru puriști: Audi aduce la Frankfurt un R8 cu tracțiune spate - Poza 1
Audi adaugă și mai multă dramă și anunță printr-un teaser video lansarea unui R8 cu propulsie spate. Debutul are loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Mai sunt doar câteva ore până la deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, iar constructorii continuă campaniile de teasing. De această dată, ne îndreptăm atenția către Audi.

Pe pagina de Facebook a constructorului german a fost publicat un scurt clip video în cadrul căruia un Audi R8 execută o serie de piruete. Nemții vor să sugereze faptul că în cadrul evenimentului din Frankfurt vom face cunoștință cu o versiune cu propulsie spate a lui R8.

Pentru moment, oficialii Audi nu au oferit informații cu privire la motorul utilizat pe această versiune. Zvonurile spun că nemții ar urma să comercializeze varianta RWD alături de unitatea de 2.9 litri biturbo. Pe RS5 Coupe, agregatul oferă 450 de cai putere și 600 Nm între 1.900 și 5.000 rpm. Cu detalii complete despre noua versiuni Audi R8 vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.


Comentarii (1)

  • Boss, daca tot vrei sa te dai cunoscator, vezi ca propulsia e doar spate. Deci si prin urmare, propulsie spate este pleonasm.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru