Porsche 911 Carrera S Centurio, ediţie specială pentru American Express

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.07.2010
American Express va scoate la vânzare trei ediţii speciale ale modelului Porsche 911 Carrera S, la un preţ de 210.000 de euro. Banii vor fi donaţi organizaţiei UNICEF.

Pentru a sărbători 10 ani de când a lansat serviciul Centurion pentru clienţii săi, American Express a pregătit o ediţie specială a modelului 911 Carrera S în colaborare cu Porsche. Versiunea botezată Centurion Edition va fi produsă în doar trei exemplare, pentru a asigura exclusivitate viitorilor proprietari.

Prezentat azi la Hong Kong, modelul sportiv va putea fi comandat până la 31 iulie doar de posesorii cardurilor American Express, dispuşi să plătească o sumă de 210.000 de euro. Banii rezultaţi din vânzarea celor trei exemplare vor merge la UNICEF, care îi va folosi pentru ajutarea copiilor din ţările sub-dezvoltate

Modelul se individualizeză printr-o culoare neagră specială, asemeni jantelor de 19 inch din aliaj. Contrastul este asigurat de grila argintie a spoilerului frontal. La interior clienţii vor fi răsfăţaţi cu piele Alcantara, fibră de carbon, logo-uri din inox ”Centurio from American Express” pe praguri.

Sub capotă nici o modificare.

Ediţia specială păstrează motorul boxer de 3.8 litri de 385 de cai putere, cuplat la o transmisie automată PDK. Resursele îi permit modelului sportiv să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4.3 secunde şi să atingă o viteză maximă de 300 de km/h.

via | gtspirit

Comentarii (1)

  • draguta intentie ... doar ca o floare nu schimba anotimpul ... nici 2 baculante de mancare nu opresc foamea din unele tari ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru