Porsche a vândut în România 29 de unităţi Cayenne într-o lună

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.06.2010
Porsche anunţă într-un comunicat oficial că a reuşit să vândă 29 de exemplare ale noii generaţii Cayenne în numai o lună de la debutul comercializării în România.

La numai o lună de la lansarea sa pe piaţa din România, noua generaţie Porsche Cayenne se dovedeşte a fi deja un succes. Publicul român a apreciat modelul german, până în prezent importatorul oficial reuşind să vândă 29 de maşini, o cifră pozitivă socotind perioada de criză pe care o traversează ţara noastră.

Judecând după evoluţia primei luni, ne putem aştepta ca targetul fixat de Porsche România la debutul modelului pe piaţa autohtonă, respectiv 60 de unităţi, să fie depăşit până la sfârşitul anului.

Din cele cinci variante de motorizare disponibile în momentul lansării, preferata publicului a fost unitatea diesel V6, care a fost aleasă de 16 români. Pentru cei care preferă benzina, varianta S a fost principala opţiune, şapte comenzi vizând această motorizare.

Nici vedeta noii generaţii Cayenne, versiunea Hybrid, cu sistem de propulsie alternativ, nu a trecut neobservată, trei români fiind dispuşi să plătească preţul său de achiziţie.

via | Porsche România

Comentarii (21)

  • banuiesc ca toti erau portocalii.....mama lor de hoti
    Unde este criza? O asa masina pe asemenea criza.......dubios
    21 26
  • qweqwu
    traiasca cocalarii
    ai dracu' romani, n-au treaba bisnitarii
    22 13
  • Bentley
    Jusificabil...
    O fi criza, dar totusi la cum arata...Ma refer la cei care au bani de un Q7, de ce nu i-ar da pe un Cayene? Arata mult mult muuuult mai bine, nu e asa comun ca si ML si e mai convenabil la pret decat un X5 (sau tot pe acolo), dar oricum designul si marca zice tot...
    37 8
  • @Bentley copil frumos gandestete cu banii pe un asemenea model ce ajutorare ai face pentru amaratii de pensionari! Unii intr-o viata intreaga nu aduna atatia bani ! O fii frumos dar traim intr-o tara saraca!
    10 36
  • jaf
    e urat in realitate. 
    9 34
  • mihai2001
    Superba
    Am vazut una zilele trecute. E superba. Mult mai sportiva decat vechile generatii, mai agresiva in partea frontala...si contrar asteptarilor spatele arata bine.

    E una din masinile care arata mai bine in realitate decat in poze. Chiar is de felicitat cei de la Porsche ca au creat masina asta, in ton cu filosofia marcii.

    PS Personal prefer un Carerra 4S Targa :)
    32 6
  • naspa
    De cand VW + Porsche = Love , s-a ales praful de istorie
    9 36
  • @ ALEX
    VW + Porsche = Love
    VW + Porsche = Love inca de la inceputurile celor doua marci, ambele avand ca fondator pe Ferdinand Porsche iar de-a lungul istoriei cele doua entitati au fost foarte apropiate . In acest an se va finaliza achizitia Porsche AG de catre VW Group ( septembrie 2010 ), urmand ca in ianuarie 2011 VW Group si Porsche Automobil Holding SE sa fuzioneze . Alt aspect foarte important este dat de actionarii majoritari ai noului grup format ce sunt descendentii fondatorului Ferdinand Porsche si anume familiile Porsche si Piech ce vor detine 51 % din grupul rezultat din fuziunea VW Group cu Porsche Automobil Holding SE .
    31 3
  • masina strict comerciala
    Are oglinzile urate , ca la ford Kuga sau o masina fara pretentii spate de hiundai : http://media1.suntimes.com/multimedia/07veracruz_ext1_srch_feed_20070213_13_46_37_1209-257-400.imageContent
    5 29
  • l-am vazut in realitate pe un trailer....am spus si o mai spun modelul vechi e....super. asta zici ca-i o replica facuta de chinezi...deci sa ma inchin doar ca-i porsche?!....imi pare rau ....NU...!!!!
    5 30
  • Hunter
    Pai sunt destui asfaltangii in tara asta....si cei care se ocupa de borduri si alte chestii....care in principiu fac "afaceri" cu statul....si nu vorbesc de statul in vine, si statul....ca entitate institutionala. Traiasca Romania....si mai ales cei care traiesc in tara asta....nu de altceva, dar ne meritam soarta.
    Poporul e prost....si altii stiu cum sa ii prosteasca pe toti.
    7 4
  • cayenne
    Cum ne sfideaza altii.Probabil unii cumpuratori si=au comandat masina ,dar nu si-au platit angajatii sau iy plateste cu minimu pe economie.La fel s-a intamplat si cu Panamera ...foarte multe comenzi in Romania.Sunt curios cate sunt luate din munca cinstita ....mai bine nu-s curios ca o raspunsul e plauzibil.Presimt ca cele mai multe sunt turbo si cu toate dotarile.
    9 1
  • lucian
    da...f frumoasa
    ar fi frumos visul in care porsche nu ar mai produce magaoaie dastea si s-ar limita la modelele sport prin care a supravietuit de-a lungul timpului...prea frumos...
    oricum, probabil toti manelistii isi vor schimba Q7 le pe una dasta asa alba asa ca vanzari in romania vor tot fi.
    lamborghini a avut o masina de teren v12, porsche a produs bolovanu asta la a doua generatie, ce fac cei de la ferrari???? sper ca nu se apuca de facut limuzine sau dustere...:)
    8 3
  • Cayenne
    am vazut ieri un Cayenne 2010 Turbo in Piatra Neamt, era negru si era condus de o tuta care nici nu se vedea de volan.
    16 1
  • boievicu
    Banuiesc ca toti erau rosii comunisti PSD-isti.
    Sunt niste vampiri rosii de sange PSD-istii chiar mii interesant sa-i vad la putere pe timp de criza ce o sa faca din mica ROmania un mini Germania cam cum ar Austria sau cum de inteles, ,
    Ei dupa cum spun ei sunt destepti restul sunt prosti sunt tractoristi la guvern. Lasatio mai moale ca toti au trecut prin facultate si ambele partide au specialisti destul de buni.
    Si nu trebuie PSD sa lanseze asa atacuri dure , deoarece au furat destul pe timpul cand nu era criza .
    ALDE MAZARE , NASTASE , ILIESCU niste BANDITI care trebuie sa stea la racoare nu la Constanta la cald.
    4 7
  • gicu "lover"
    hahaha
    gicu tu esti "special"? Facultate sunt sigur ca ai facut. De aia de care ar trebui sa faca si unii politicieni pe la Jilava. Nu pot sa iti cer multe pentru ca nu ai de unde... insa vezi tu momentan PDLul e la putere de ceva timp. Probabil tu ai fost "inauntru" si inca nu stii cine ce si cum.
    PS nu ca restul (PSD PNL) ar fi mai breji
    2 4
  • pritene ai gresit situ, poate cautai ceva de stri...:):).

    aici e vb de Cayenne si de vanzarile acestui model, da tu vad ca esti off topic.
    1 4
  • A aparut prima schita oficiala cu noul Porsche 928 ( Panamera Coupe )
    http://www.porscheconsulting.com/pco/en/
    3 2
  • lexion
    Mici copii fata de vecini...
    In Bulgaria au vandut 29 intr-o zi.....

    cateva poze cu platforme bulgaresti ticiste cu Porsche, vazute in cateva ore pe Cehia si Ungaria...

    http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1525850&d=1276979816

    http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1525849&d=1276979759

    http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1525846&d=1276979759
    1 2
  • .marius.
    @lexion
    Buna asta.. :))
    0 1
  • fiind porsche , are un renume , fiind bazat pe noul touareg are performante bune si e interesanta,
    dar cel mai mult m-a impresionat varianta hibrid (v6 + electro)
    am vazut ca e mai ieftin ca X6 hybrid (ma rog nush cine draq isi permite asa ceva) si din cate stiu e cam scutita de impozite
    Dar nu cred ca exista aceasta motorizare la noi in tara. Fiind criza si revolta populara nu recomand masina la nimeni , mai bine iti iei un duster , ca daca ai asa ceva e greu sa te plimbi cu ea in oras , trebuie sa o tii in garaj (unde de altfel se devalorizeaza) Overall o masina reusita dar la care i-a apus timpul inainte sa fie lansata. bye bye masini scumpe.... bye bye masini mari cu consum mare , Hello masini Second gata inmatriculate la pret de ATV nou :P
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru