Porsche Carrera GT intr-o noua editie Gemballa

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.08.2009
Casa de tuning Gemballa a imbunatatit pachetul Mirage GT. Gemballa Mirage GT Gold Edition va dispune de acelasi pachet de performanta ce ofera 650 CP, insa tunerul a adus modificari numeroase exteriorului masinii.

Specialistii de la Gemballa au lansat o noua editie a pachetului de imbunatatiri Mirage GT, destinat modelului Porsche Carrera GT. Gemballa Mirage GT Gold Edition include obisnuitul kit de performanta al tunerului. Cu ajutorul acestuia, propulsorul va livra 650 CP si va dezvolta un cuplu motor de 630 Nm. De asemenea, tunerul a montat o suspensie marca HLS.

Automobilul este acoperit cu o combinatie unica de nuante exterioare. Caroseria este vopsita intr-o culoare alba cu accente aurii, aceste nuante regasindu-se si in habitaclu. Modificarile aduse modelului Porsche Carerra GT au imbunatatit performantele tehnice ale acestuia. Automobilul accelereaza de la 0-100 de km/h in 3.9 secunde si atinge o viteza maxima de 335 de km/h.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • 298 000 de euro costa numai tuningul,pretul nu include masina !!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru