Porsche castiga procesul cu primaria Londrei

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.07.2008
Porsche si noul primar londonez, Boris Johnston, au castigat batalia cu taxa auto de poluare din capitala engleza.

Porsche anunta victoria in procesul intentat primariei orasului Londra pe tema taxei de poluare impuse de fostul primar, Ken Livingstone.

O curte administrativa din Londra a dat castig de cauza celor de la Porsche, care au atacat in instanta propunerea vechii administratii a primariei londoneze de a ridica taxa de poluare pentru modelele auto care depasesc emisii de 225 g CO2/km.

Decizia curtii de judecata prevede si plata cheltuielilor de judecata catre Porsche. Compania auto a anuntat ca aceste cheltuieli vor fi donate, pentru sustinerea unei campanii de educatie rutiera.

De asemenea, Boris Johnston, ales primar in data de 1 mai a acestui an, si-a respectat promisiunea din campania electorala.

Noul primar al Londrei isi luase angajamentul ca nu va ridica taxa de poluare, deoarece aceasta masura ar lovi in micii intreprinzatori din capitala engleza.
Via | Just-Auto 

Taguri: Porsche

Comentarii (1)

  • george
    ERA DE ASTEPTAT...
    Taxa asta fusese gandita cu orice altceva numai cu capu` nu...Mai nasol e ca niste ingineri de pe la noi au copiat-o cuvant cu cuvant si se pregatesc s-o infiga in malurile Dambovitei...it`s gonna be so much fun...

    In alta ordine de idei, cred ca e o eroare in textul articolului (ultimul paragraf): "...noul primar isi luase angajamentul ca VA sau ca NU VA ridica taxa de poluare"?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru