Porsche Cayenne GTS la superlativ de la Gemballa

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.02.2008
Tunerii de la Gemballa au pregatit pentru versiunea Porsche Cayenne GTS un kit de performanta botezat Tornado Concept.

Esential

700 de cai putere dezvolta versiunea GTR a noului Porsche Cayenne GTS, dezvoltata de Gemballa.

Abia lansat in septembrie anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, noua versiune Porsche Cayenne GTS a si intrat in atentia caselor de tuning. Specialistii de la Gemballa au prezentat astazi un kit de performanta, special pentru noua versiune Cayenne, inspirat de supercarul Carrera GT.

Kitul exterior a fost botezat Tornado Concept si modifica radical look-ul SUV-ului german. Jantele din aliaj cu cinci spite, prizele mari de aer inglobate in spoilerul fata, capota din fibra de carbon, noile blocuri optice redesenate si deflectorul integrat in spoilerul spate, reusesc sa inspire un aspect mai agresiv Cayenne-ului GTS. La interior, pasagerii se vor bucura de scaune sportive imbracate in piele, acoperis panoramic si o consola centrala imprumutata de la acelasi Carrera GT.

Pentru cei care isi doresc insa mai multa putere, Gemballa a dezvoltat si o versiune GTR, care vine echipata cu un motor V8 de 4.8 litri si doua supraalimentatoare ce reusesc sa stoarca 700 de cai putere. Pentru a profita la maxim de bagajul de putere, Gemballa a folosit si un tren de rulare cu tractiune fata si mai multe elemente usoare pentru a micsora masa SUV-ului.

via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • sergiu
    700 cai pe puntea fata? nici chiar gemballa nu poate face asa ceva, si nu cred ca e atit de ....... sa o faca.
    0 0
  • doamne e incredibil de penibila consola aia centrala de la carrera gt
    0 0
  • JigSaw4Death
    ;)
    super tare masina pe exterior, dar consola centrala strik tot..:|
    0 0
  • deocamdata e in photoshop ,iar 700 de cai pe puntea fata nu te ajuta cu mare lucru ,e o mare prostie,trebuie neaparat integrala sau macar spate ,oricum sunt anti masini mari ,suv-uri cu tractiune doar pe o punte totdeauana (am vazut un captiva cum a ramas impotmolit pt ca avea tractiune pe o punte ),culmea 4x4 optiune la cumparare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru