Porsche Cayenne primeşte amprenta agresivă Project Kahn

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.04.2012
Porsche Cayenne este cel mai nou model supus tratamentului de tuning al britanicilor de la Project Kahn. SUV-ul din Stuttgart a primit un look mai agresiv şi un interior în două culori.

Project Kahn îşi propune întotdeauna să modifice modele din segmentul premium şi de lux, ţinta sa fiind clienţii de Porsche, Bentley sau Lamborghini. De această dată, tunerul britanic a ales pentru programul său de personalizare actualul Cayenne, preferând să facă din SUV-ul Porsche o apariţie agresivă cu veleităţi sportive.

Pentru asta, britanicii au pregătit un pachet exterior nou, ce include bosaje mai largi, cu lumini LED integrate în partea frontală, un spoiler cu o extensie ceva mai coborâtă, inserţii din fibră de carbon, etriere de culoare roşie, evacuare din aluminiu şi iluminare LED sub maşină. Deşi garda la sol a fost redusă cu ajutorul unei suspensii noii, sub bosajele generoase au intrat jante de 22 de inch RS600.

Pentru interior, casa de tuning şi-a folosit experienţa pentru a oferi publicului o tapiţerie în două culori, îmbrăcată în piele fină perforată. Nuanţele de roşu şi negru se combină armonios nu numai la nivelul tapiţeriei, ci şi la nivelul turometrului şi al celorlalte indicatoare de bord, modificate de Kahn.

Britanicii au preferat să nu se atingă de partea mecanică a SUV-ului, kitul fiind disponibil pentru versiunea diesel însă nici opţiunile pe benzină nu sunt excluse. 

via l carscoop

Comentarii (2)

  • hmmm...
    dupa simpla mea opinie, e total lipsit de gust.
    ceasurile alea sunt de toata jena. au distrus un Porsche.
    6 1
  • MarianaP
    Parerea mea
    Parerea mea e ca arata foarte bine. Atat la exterior cat si in interior. Mie mi se pare ca scaunele si ceasurile ii confera un look mai
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru