Porsche demareaza productia lui Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Porsche a anuntat ca a inceput productia modelului Panamera in cadrul uzinei din Leipzig, alaturi de SUV-ul Cayenne. Primele exemplare Panamera vor fi livrate in septembrie.

Noul Porsche Panamera, primul sedan din istoria constructorului german, a intrat astazi in productie la uzina din Leipzig. Cel mai nou membru al gamei Porsche va fi produs la uzina germana alaturi de fratele sau mai mare, SUV-ul Cayenne, livrarile urmand sa demareze oficial abia in luna septembrie.

Uzina de la Leipzig, si-a deschis portile dupa doi ani de pauza, timp in care amplasamentul a fost extins cu aproximativ 22.000 de metri patrati. Cu aceasta ocazie, Porsche a anuntat ca fabrica va fi deschisa publicului, orice fan al brandului din Stuttgart avand ocazia de a vedea cu ochii sai cum iau nastere primele exemplare Panamera.

Vizitatorii pot de asemenea sa se inscrie la un program de pilotaj, care presupune o zi pe circuit cu o versiune potenta a SUV-ului Cayenne.

via | Zercustoms

Comentarii (4)

  • Daca
    Daca iese la fel de bun ca si Cayenne putem sa ne ... in el.
    2 7
  • Cayenne
    Cayenne este un model superb reusit din toate punctele de vedere. chiar daca nu imi permit un asemenea model am respect pentru modele care merita apreciate.
    6 3
  • @mihai
    mihai, daca nu-ti permiti un asemenea model de unde sti cat de reusit este. Daca vrei te plimb eu cu el si daca strangi ceva bani ti-l si vand ca sa te convingi tu ce bun e.
    Caynenne S 2003, 70 mii km, 27 mii euro.
    Va place sa vorbiti ca sa va aflati in treaba, dar ce sa ma mir, asa sunt romanii.
    2 4
  • R ...ai dreptate
    si te-am votat OK ,cat despre panamera,,ma'' daca mai stateau putin il faceau chinezii inaintea lor
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru