Porsche Design: telefonul cu cititor de amprente!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.06.2007
Porsche Design si Sagem vor scoate pe piata in acest an un telefon de ultima generatie denumit P'9521.

Porsche Design s-au orientat, dupa modelarea imbracamintei, iahturilor si ceasurilor, pe designul telefoanelor mobile. Rezultatul se numeste P'9521, a fost creat in colaborare cu francezii de la Sagem Communication si arata bestial.

Designul angular si elementele dure de constructie (si aici ne referim mai ales la aluminiul utilizat pentru carcasa) sunt primele semne ale faptului ca Porsche Design si-a varat coada. Dupa care vine logo-ul simplu al sectiei de creatie Porsche si totul merge de la sine in continuare. Un alt element interesant este capacitatea de rotire la 180 de grade a display-ului. Dimensiunile telefonului sunt 91x48x18.4 mm iar masa totala este de 140 de grame.

Din punct de vedere tehnic, P'9521 vine cu o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si capacitati de redare video. Insa noutatea absoluta este cititorul de amprente digitale care este considerat un mare pas inainte in ceea ce priveste securitatea terminalelor de acest tip. Astfel, singura persoana care poate deschide telefonul este cumparatorul original, pana si PIN-ul clasic putand fi inlocuit cu cititorul de amprente.

Capacitatile de MP3 Player (7 ore playback), cele trei difuzoare stereo pentru ringtonuri si disponibilitatea EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) fac parte de asemenea din oferta noului P'9521 Porsche Design.

Comentarii (2)

  • frumos....
    daca iti arzi buricele degetelor poate sa te tot sune prietenii =))
    0 0
  • Danutzky
    porsche si telefoanele... Papa si razboiu
    hai frate... imi iau un 3410 si ma rog de cineva sa mil fure... fitze mai mari nu se putea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru