Porsche Driving Experience: cursuri cu instructori Porsche la Cercul Polar

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.10.2011
Dacă aveţi câteva mii de euro puse deoparte în această vacanţă de iarnă, Porsche vă invită la o serie de cursuri de pilotaj pe gheaţă (în Finlanda) sau pe asfalt (în Africa de Sud).

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru vacanţa de iarnă şi aveţi un buget sănătos la îndemână, avem soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Porsche a anunţat preţurile şi datele disponibile pentru programul Porsche Driving Experience.

De această dată, instructorii Porsche vor miza pe recent lansata nouă generaţie a lui 911 ca model de test pentru "învăţăcei". În programul pe care constructorul german l-a pregătit pentru cei care îşi vor permite să meargă la cursurile de iarnă sunt incluse atât ore de teorie, cât şi cursuri practice, acestea fiind structurate pe trei nivele de experienţă: Precision, Performance şi Master. 

Spre deosebire de alţi ani, când cursurile aveau loc exclusiv pe zăpadă sau gheaţă, cei de la Porsche au stabilit în acest sezon hibernal o tabără în Africa de Sud, aceasta fiind destinată celor care doresc să participe la cursuri fără a fi nevoiţi să îndure frigul de la Cercul Polar. Taberele "normale" de iarnă ale celor de la Porsche se află în continuare în Finlanda, unde testele şi cursurile au loc la temperaturi de minus 30° Celsius.

Evident, pentru a beneficia de instructajul profesorilor Porsche va trebui să renunţaţi la sume destul de importante de bani din conturile proprii.

Cel mai ieftin curs (Camp4 Finlanda) durează cinci zile şi costă 3790 de euro. În preţ sunt incluse un curs de pilotaj de precizie, antrenament cu instructorii Sport Driving School Porsche, participarea la "Jocurile Olimpice" Porsche cu snowmobile, transport de la aeroport la hotel şi cazare pe durata a patru nopţi la hotel premium cu mic dejun şi cină incluse. Mai multe detalii despre preţuri, pachete şi serviciile oferite de Porsche Driving Experience puteţi găsi AICI.

via | Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru