Porsche ofera un sistem de evacuare cu doua tonuri pentru 911

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.01.2009
Porsche ofera pentru modelul 911 un sistem de evacuare sport, care isi poate regla tonalitatea prin apasarea unui buton.

Porsche a creat un sistem de evacuare sport echipat cu doua amortizoare de sunet, care isi poate regla tonalitatea in functie de dorinta soferului. Daca soferul doreste sa auda sunetul motorului cu sase cilindri in toata splendoarea lui, lasa sistemul dezactivat.

In momentul in care doreste ca 911-le pe care il conduce sa fie mai silentios, soferul apasa un buton care deschide supapele pozitionate pe traseul de evacuare si actioneaza amortizoarele de sunet, iar automobilul devine silentios. Acest mod de functionare al sistemului este posibil datorita pozitionarii paralele a amortizoarelor de sunet fata de traseul de evacuare.

Sistemul electronic de control al motorului poate activa si el supapele din sistemul de evacure, dupa necesitati. Acesta le va activa in functie de turatia motorului si de sarcina la care a fost supus. Noul sistem de evacuare sport are pretul de 1.915 euro si va fi disponibil optional pe toate modelele Carrera si Targa 4 incepand cu luna februarie. Porsche va dezvolta un kit care va oferi aceasta optiune si pentru modelele Carrera si Targa4 care au fost deja livrate clientilor.

Via | MotorAuthority

Taguri: 4S, 911, Carrera, Porsche, Targa4

Comentarii (1)

  • ?
    Nou pentru tine, poate... mai documenteaza-te...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru