Pregateste-te de furtuna cu Range Rover Stormer Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.01.2009
Land Rover a lansat o editie speciala a modelului Range Rover Sport, botezata Stormer Edition, care vine cu accesorii interioare si exterioare.

Esential

300 de exemplare Range Rover Stormer Edition va produce constructorul britanic.

Chiar daca ochii intregii prese auto sunt indreptati zilele acestea catre Salonul Auto de la Detroit sau de la Tokyo, Land Rover a ales sa isi faca simtita prezenta si in cadrul International Boat Show. Britanicii au dat nastere unei editii speciale a modelului Range Rover Sport, pe care l-au botezat, pentru a fi in ton cu evenimentul, Stormer Edition.

Editia speciala are la baza versiunea TDV6 "S" la care constructorul a adaugat o serie de accesorii de personalizare. Spoilerul frontal si cel posterior au fost redesenate, pragurile de serie au fost inlocuite, un eleron a fost montat pe acoperis si terminatiile evacuarii au fost schimbate. Exteriorul mai "ingrijit" este completat de un set de jante de 20 de inch, din aliaj. La interior, pasagerii vor fi tratati cu tapiserie din piele si un telefon personal integrat.

Stormer Edition ofera, pe langa toate acestea, si senzori de parcare frontali si posteriori. Exteriorul noii editii speciale Land Rover va putea fi comandat in doar trei culori speciale: Santorini Black, Alaska White si Stornoway Grey.

Pentru a asigura exclusivitatea editiei, Land rover a decis sa produca doar 300 de exemplare care ar urma sa ajunga doar in Marea Britanie, in martie 2009.

Comentarii (1)

  • cristi
    Stormer
    Si nici unul in tara noastra pentru domnisoara Basescu ca doar e fan Range Rover.???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru