Premiera: Audi a pregatit R8 GT3!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.08.2008
Divizia de motorsport de la Audi a modificat cel mai performant model din gama sa pentru Campionatul GT3.

Esential

500 CP are Audi R8 GT3.

Divizia de motorsport de la Audi a pregatit pentru cursele de GT3 o versiune a modelului R8. Modelul Audi R8 GT3 va concura incepand cu anul viitor si este destinat echipelor private.

Modelul R8 GT3 raspunde normelor si regulamentelor existente in GT3. Din acest motiv, divizia de motorsport de la Audi a trebuit sa modifice tractiunea integrala existenta pe R8 intr-un model de concurs dotat cu tractiune pe spate.

In plus, Audi R8 GT3 primeste o cutie de viteze cu sase trepte. In mod normal, sistemul de suspensii a fost complet refacut, pentru a indeplini cerintele unui bolid de cursa. De asemenea, R8 GT3 a suferit o schimbare totala la partea aerodinamica.

Garda la sol a fost coborata serios, in comparatie cu modelul de serie, apasarea aerodinamica a fost complet regandita prin modificarea partii frontale si prin implementarea unui eleron imens in partea din spate.

Nu trebuie uitate insertiile din fibra de carbon, operate la nivelul caroseriei, pentru reducerea greutatii si deflectorul-spate, care prezinta dimensiuni extrem de mari.

Modelul a fost testat deja de divizia de motorsport de la Audi si este gata sa intre in productie la fabrica din Gyor, Ungaria, de unde va fi livrat clientilor din Campionatul GT3.

Via | Audi

Taguri: Audi, R8, R8 GT3

Comentarii (1)

  • lapusneanu
    Audi
    vreau si eu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru