Premiera: Facelift pentru Mercedes B-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 14.03.2008
Mercedes continua seria premierelor cu un facelift pentru modelul compact B-Klasse.

Esential

193 de cai putere dezvolta cea mai puternica versiune pe benzina a modelului B-Klasse
7 % este procentul cu care s-a imbunatatit consumul in cazulnoii versiuni revizuite a modelului B-Klasse.
140 de cai putere dezvolta cea mai puternica unitate diesel instalata pe Mercedes B-Klasse.

Mercedes continua sa-si reinnoiasca gama de modele. Dupa ce ieri a dezvaluit faceliftul pentru SUV-ul M-Klasse, astazi constructorul german a prezentat versiunea revizuita a modelului B-Klasse.

MPV-ul compact a primit un nou look frontal multumita inlocuirii grilei radiatorului, vopsita in argintiu, si a restilizarii capotei si spoilerului fata. Aspectul posterior a fost si el modificat prin inlocuirea stopurilor si remodelarea spoilerului. Constructorul a ales sa vopseasca oglinzile retrovizoare, pragurile laterale si manerele usilor in aceeasi culoare cu cea a caroseriei pentru a individualiza si mai bine noul model. La interior, tapiseria a fost modificata si in habitaclu si-au facut aparitia noi insertii din aluminiu.

Sub capota vor exista aceleasi sase versiuni de motorizare, Mercedes operand insa cateva modificari pentru a imbunatati consumul. Fanii diesel-ului vor putea opta intre doua unitati diesel cu o putere cuprinsa intre 109 si 140 de cai putere. In cazul celor care prefera benzina, Mercedes va pune la dispozitie patru versiuni de motorizare, cea mai puternica fiind capabila sa dezvolte putin peste 193 de cai.

Consumul a scazut cu sapte procente, comparativ cu actuala generatie, motoarele diesel inregistrand acum un consum mediu cuprins intre 5.2 - 5.4 litri/100 km. Acelasi lucru se intampla si in cazul motoarelor pe benzina care se pot lauda cu valori ale consumului mediu cuprinde intre 6.6 si 8.1 litri/100 km.

In toamna acestui an Mercedes va include in gama sa si versiunile B150 si B170 BlueEfficiency cu sistem start-stop, capabil sa reduca consumul cu 9%.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • AndriSlr
    Nu arata rau ci din contra,foarte bine !
    0 0
  • mai-mai
    Sunt vestiti pt. masini urite.Si , in ultima perioada, si slabute .O furaciune de la francezi-japonezi ! Hahahahaaha! Fara hard-disk cu manele tot nu se vinde, degeaba.......
    0 0
  • flaviu
    acuma serios...
    cam prostalau asta de mai sus... din punctul meu de vedere...cea mai tare compacta ;)
    0 0
  • marius
    bai alex eu cred ca nici macar nu stii ce inseamn masina dar sa mai spun si de facelift nici nu mai indraznesc asa ca lasane tata si dute cu manelele tale prin padure;) sau mai bn nu ca faci poluare fonica si ne distrugi ecosistemul
    0 0
  • pt. flavius
    super tare remarca ta!!!:)) nu stiu dc scriu pe aici tot carnatii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru