Premiera: noul Audi A4 DTM

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.02.2008
Divizia sportiva de la Audi va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Audi A4 preparat pentru DTM.

Esential

4 martie este data prezentarii noului Audi A4 DTM.

Tehnicienii diviziei sport de la Audi au lucrat la un proiect secret pentru a-l prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Audi anunta ca este vorba de versiunea DTM a noului A4.

Marti, 4 martie, la deschiderea oficiala a salonului elvetian, campionul en-titre din DTM, Mattias Ekstrom, si Wolfgang Ullrich, directorul Audi Motorsport vor dezveli noul Audi A4 DTM.

Imediat dupa prezentarea mondiala, bolidul Audi A4 DTM se va intoarce la Ingolstadt pentru a fi pregatit pentru inceputul campionatului din acest an.

Mattias Ekstrom a declarat despre noua lui masina: „Noul Audi A4 DTM arata fantastic si este foarte performant pe circuit. Abia astept startul in DTM din 13 aprilie la Hockenheim”.

Via | Audi
 

Taguri: A4, A4 DTM, Audi

Comentarii (4)

  • Crysty
    Traiasca fanii audi
    Bravo ! Inca o reclama la Audi ! Am auzit ca in mai putin de un an de zile va ramane singurul producator de automobile din lume ! Laudati aceasta marca de parca nu s-au mai pomenit alte masini !
    0 0
  • invidie
    stii de ce zici asa? nu ca esti destept, ci ca esti invidios.
    0 0
  • TANU BMW
    AUZI MA
    Ce Audi ma esti nebun BMW este oficial nr 1 in lume pe urma MERC B si apoi altele da AUDI e pe locul 6 cica RECLAMA LA AUDI meri ma de aici
    0 0
  • re: auzi ma
    Meri tu ma de aici. Locurile sunt impartite intre cele 3 marci. Fiecare dintre ele este peste celelalte doua la anumite clase. Dar probabil ca tu doar visezi la bmw si esti unu dintre Gica contra astia de pe forumuri care sunt de parere ca masini adevarate sunt numai bmw-urile. Apropo, si mie-mi plac bmw-urile dar acum am vw iar uramtoarea va fi audi iar dupa audi poate si un bmw. Deci tu si astia ca tine, ati pus mana pe bmw numai in nfs si faceti pe grozavii de parca ati fi parintii lui Bangle. Mai invatati sa acceptati si alte adevaruri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru