PREMIERA: Seat IBZ Sports Tourer, viitorul Ibiza break

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.09.2009
Seat a lansat astazi conceptul care anticipeaza viitorul Ibiza break. Cel mai nou membru al familiei spaniole adopta un look futurista si indica o filosofie de design noua.

Esential

410 litri este capacitatea portbagajului lui IBZ Sports Tourer Concept.

Prima zi de presa a Salonului de la Frankfurt a consemnat dezvaluirea celui mai nou concept SEAT, anticipat deja de cateva luni de presa de specilitate. Este vorba despre varianta break, botezata Sports Tourer, a modelului de clasa mica Ibiza. Spaniolii s-au zgarcit in ceea ce priveste detaliile, comunicatul de presa oferind foarte putine informatii despre trenul de rulare si despre noutatile pe care le introduce conceptul IBZ Sport Tourer.

Cu o lungime de 4.22 metri, conceptul anunta cel mai spatios model din gama Ibiza, asteptat sa debuteze la inceputul anului viitor in cadrul saloanelor de la Geneva sau Barcelona. La prima vedere nu s-au schimbat prea multe in ceea ce priveste exteriorul, linia de design generala fiind pastrata.

Diferentele o fac blocurile optice noi cu lumini LED, jantele de 19 inch din aliaj, aspectul lateral mai robust, acopersiul panoramic, liniile mai pronuntate de la nivelul posterior, oglinzile restilizate si manerele portierelor spate ascunse, asemeni fratelui mai mare Leon.

Desi a crescut in lungime, conceptul IBZ Sports Tourer pastreaza inaltimea si latimea hatchback-ului.

Chiar si asa, conceptul promite un portbagaj cu o capacitate de 410 litri, care poate fi insa extinsa prin rabatarea scaunelor. Accesul in habitaclu a fost imbunatatit, potrivit comunicatului de presa, prin oferirea unor portiere spate mult mai generoase.

via | Seat

Comentarii (2)

  • Frankfurt
    Premiera...not
    WOOOW ce premiera mare aveti voi, cand stirea a fost deja data de altii...
    0 0
  • Marian
    Bine ca au mutat manerul de la usa spate. Din cauza liniilor laterale de zici ca a dat Zorro cu sabia manerul usii spate era asezat total aiurea, asa ca l-au "ascuns" ca la fratele mai mare. In orice caza daca iese masina asta in serie toate briz-brizurile prezente aici vor fi inlaturate si in final masina va arata identic cu ce se vinde acum.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru